termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Husqvarna damilfej A15B fedél

Összehasonlítás
Cikkszám:
A termék jelenleg nem elérhető egyik raktárunkban sem, a beérkezés pontos időpontjáról kérjük érdeklődjön a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.

A Husqvarna A15B damilfej egy kiváló minőségű fűkasza kiegészítő, amelyet a Husqvarna híres gyártója tervezett és készített. Ez a damilfej kifejezetten olyan feladatokhoz lett tervezve, amelyek során gyepnyírást vagy növények visszavágását kell elvégezni a kertben vagy más területeken. Az alábbiakban részletesen ismertetem a Husqvarna A15B damilfej jellemzőit és előnyeit:

6 015 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről
Részletes Termék Adatok
  1. Tartósság: A Husqvarna híres minőségéről ismert, és a A15B damilfej sem kivétel. A strapabíró anyagok és a gondos tervezés révén ez a damilfej hosszú élettartammal rendelkezik, és képes ellenállni a nehéz munkakörülményeknek.

  2. Könnyű cserélhetőség: A damilfej könnyen cserélhető, ami időt és erőfeszítést takarít meg a felhasználók számára. Gyorsan és egyszerűen lecserélhető a régi damilfejről a Husqvarna A15B-re, így nincs szükség felesleges késlekedésre a munkavégzés közben.

  3. Hatékonyság: Az A15B damilfej kiválóan teljesít a fűnyírás és a bozótirtás során. Az éles vágószálak hatékonyan vágják a füvet és a növényeket, így egyenletes eredményt érhetünk el.

  4. Univerzalitás: Ez a damilfej számos Husqvarna fűkasza modellel kompatibilis, így könnyen illeszthető a meglévő eszközeinkhez.

  5. Biztonság: A Husqvarna mindig nagy hangsúlyt fektet a felhasználók biztonságára. Az A15B damilfej is beépített biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek csökkentik a visszacsapódás kockázatát és megvédik a felhasználót a sérülésektől.

A Husqvarna A15B damilfej kiváló választás mindenki számára, aki hatékonyan szeretné kezelni a fűnyírást és bozótirtást. A minőségi anyagokból készült és könnyen cserélhető, tartós kiegészítő eszköz, amely segít fenntartani kertjét vagy területét a legjobb formában. Ne feledje, hogy az eszköz kompatibilis lehet csak bizonyos Husqvarna fűkasza modellekkel, ezért győződjön meg róla, hogy az ön eszközéhez illeszkedik.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz