termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

HUSQVARNA NYÁRI AKCIÓ 2024

Üdvözöljük a Husqvarna nyári akció 2024 kategóriában! Itt a lehetőség, hogy prémium minőségű kerti és háztartási gépeket szerezzen be kedvezményes áron. Akciónkban olyan termékeket találhat, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik mindennapi teendőit, legyen szó kerti munkákról, takarításról vagy otthoni karbantartásról.

Használja ki a kedvezményeket, és válasszon a kiváló minőségű termékek közül, hogy megkönnyítse mindennapi teendőit és szebbé tegye környezetét.

Tovább

Milyen akciós termékeket talál a Husqvarna nyári akció 2024 kategóriában? 

 

Áramfejlesztők

Az áramfejlesztők biztosítják, hogy mindig legyen megfelelő energiaforrása, akár vészhelyzetben, akár kültéri tevékenységek során. Könnyen kezelhetők és hordozhatók, így ideálisak otthoni és professzionális használatra egyaránt.

Szivattyúk

A szivattyúk megbízható megoldást kínálnak vízszivattyúzási feladatokra. Legyen szó öntözésről, víztelenítésről vagy egyéb vízkezelési munkákról, a Husqvarna szivattyúi hatékonyan és gyorsan végzik el a munkát.

Magasnyomású mosók

A magasnyomású mosók kiválóan alkalmasak a makacs szennyeződések eltávolítására különféle felületekről. Legyen szó teraszokról, járdákról, autókról vagy kerti bútorokról, ezek a készülékek erőteljes vízsugarukkal és tartós kialakításukkal biztosítják a ragyogó tisztaságot.

Tartozékok magasnyomású mosókhoz

A magasnyomású mosókhoz számos praktikus tartozék is elérhető, amelyek tovább növelik a tisztítás hatékonyságát és kényelmét. A különböző fejlesztések és kiegészítők segítenek abban, hogy a mosási feladatokat még precízebben és gyorsabban végezze el.

Porszívók és tartozékok

A Husqvarna porszívói erőteljes szívóerejükkel és sokoldalúságukkal kiemelkednek a piacon. Akciónkban megtalálhatja a megfelelő készüléket és tartozékokat, amelyek segítenek a legapróbb porszemek és szennyeződések eltávolításában, így otthona mindig tiszta és rendezett marad.

Aspire robotfűnyíró

Az Aspire robotfűnyíróval a fűnyírás egyszerű és gondtalan lesz. Automatikusan és precízen vágja a füvet, így Ön több szabadidőt élvezhet, miközben kertje mindig rendezett és ápolt lesz.

 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy beszerezze a legjobb minőségű Husqvarna termékeket kedvezményes áron! Élvezze a nyári akció nyújtotta előnyöket. Frissítse felszerelését, és tegye könnyebbé a mindennapi munkákat akciós Husqvarna termékekkel.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz