termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Nedves- száraz porszívók

Ebben a kategóriában Husqvarna nedves-száraz porszívókat találsz. Bár a megfelelő takarító eszközre rátalálni nem mindig olyan könnyű, mi segítünk neked! Ugyanis csak kiváló, rendkívül hatékony porszívókat válogattunk össze neked! Bármelyiket is válaszd, nem fogsz benne csalódni!

Ezek a porszívók úgy lettek kialakítva, hogy sem a por, sem a szennyeződések, de még a törmelékek se okozzanak nekik gondot. Emellett a kiömlő folyadékok eltakarítását is megoldják, hatalmas teljesítményüknek köszönhetően. Tartósak, megbízhatóak, praktikusak és megbirkóznak minden szennyeződéssel.

Tovább

A Husqvarna tisztításban is erős! Tisztítás kategóriánkban meggyőződhetsz erről te magad is, ha megnézed a magasnyomású mosóinkat, melyekből óriási választékkal várunk! Vagy ismerd meg az ezen az oldalon található porszívóinkat!

A tisztítógépeink garantáltan meg fognak győzni téged is. Köszönhetően a kompakt kialakításuknak, az akár otthon, akár professzionális körülmények között is helytálló típusoknak, valamint a számos praktikus megoldásnak. Könnyebbé és gyorsabbá teszik a munkavégzést, emellett időtállóak, tartósan tudják támogatni a takarítási feladatok gördülékenységét.

Nagy teljesítményű Husqvarna nedves-száraz porszívók

A Husqvarna által fejlesztett nedves-száraz porszívók úgy lettek megalkotva, hogy a lehető legalaposabb munkát végezzék. Hogy ne okozzon nekik problémát sem a por, sem egyéb szennyeződés, sőt, a törmelék és a kiömlött folyadék sem. Ennek megfelelően hatalmas teljesítményre képesek, de ügyeltek arra is, hogy tartósak is legyenek. A mindennapi feladatok során tökéletesen megállják a helyüket! Felhasználóbarát kialakításuknak köszönhetően könnyen kezelhetőek. Megbízható, erős turbinájuk által valóban erős szívóerőt képviselnek.

Már az a tény is, hogy maximális tartósságra tervezték őket, előrevetíti az extra hosszú élettartamot. Egyúttal azt is, hogy alacsonyabb karbantartási költséggel kell számolnunk, ami szintén jó hír.

A benne található PET szűrőpatron is kifejezetten hosszú élettartamra lett tervezve. Ráadásul még mosható is. Nincs bennük több szűrő, mert ugyanazt használják a nedves és a száraz munkafolyamatok során is.

A hosszú és hatékony szűrőpatron egyik titka a beépített félautomata szűrőtisztító rendszer, mely megtalálható bennük. Ha ezt használjuk, akkor nagyon gyorsan és könnyen vissza tudjuk állítani a patront, szinte újjávarázsolva azt. Ehhez a gép fordított levegőimpulzusokat használ. Más gépekkel szemben ezzel is növelhetjük a termelékenységet.

Profi porszívó, kiváló kiegészítőkkel

A WDC 325-ös számú készülékünk egy profi porszívó, még nagyobb teljesítménnyel és számos kiváló kiegészítővel.

Ebben lehet szabályozni a szívóteljesítményt, így zajszint csökkenést is elérhetünk. Emellett kiváló kiegészítő a lágyindító funkció, mellyel elkerülhetjük, hogy indításnál lecsapja a biztosítékot. Normál esetben ugyanis ilyenkor egy jelentős áramfelvétel történik. De ha használjuk ezt a funkciót, akkor minimálisra csökkentjük ennek kockázatát.

És akkor ott van még a kéziszerszám csatlakozó is, ami nagyon praktikus. Vannak ugyanis olyan eszközök, melyek áramforrást igényelnek, de működés közben porolnak, koszolnak. Kiváló példa erre a csiszológép vagy épp a körfűrész. Mindkettőnek szüksége van áramra, melyet így megkaphat a porszívóból, és rögtön rá is csatlakoztathatjuk, hogy elszívja a keletkező felesleget.

Kiváló minőség, tartósság és nagyon praktikus megoldások sora vár rád, ha a Husqvarna nedves-száraz porszívóit választod.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz