termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Tisztítás

Ha professzionális kiegészítőket keresel tisztításhoz, akkor pont a legjobb helyen vagy! Ebben a kategóriában tisztítógépeket találsz. Egyrészt itt vannak a nedves-száraz porszívóink, másrészt pedig a magasnyomású mosóinkat is itt találod.

A kompakt kialakítású, főleg otthoni használatra gyártottaktól kezdve egészen a professzionális felhasználásra is alkalmas gépekig, mindent megtalálsz nálunk. Számos funkcióval vannak szerelve készülékeink, melyek megkönnyítik, felgyorsítják a munkavégzést. Prémium minőségű, időtálló eszközöket keresel különböző tisztítási feladatokra? Nézz körül!

Tovább

A megfelelő tisztítóberendezés megtalálása komoly kihívást jelent. Akár beltéri takarításról, akár kültérről legyen szó, mindenképp olyan eszközt kell keresni, ami hosszútávon is kiszolgálja az igényeinket. Legyen megfelelően erős, tartós, könnyen kezelhető, és praktikus is egyben! A Husqvarna termékei ezen igényeknek kívánnak megfelelni, ezek mentén lettek kialakítva a tisztításra szánt gépeik is. Akár otthoni, akár professzionális használatra szánod őket, válassz közülük bátran!

Nedves-száraz porszívók, nagy teljesítménnyel

A Husqvarna porszívók úgy lettek kialakítva, hogy a legtöbb por, szennyeződés, törmelék ne okozzon problémát nekik, sőt, még a kiömlött folyadékot is megfelelően tudják kezelni. Hatalmas teljesítményre képesek, ugyanakkor nagyon tartósak is egyben. Erős és megbízható turbinájuk van, de emellett kompakt és felhasználóbarát kialakításúak, jól fel vannak készítve a mindennapi nehéz tisztítási feladatokra is.

Alacsony karbantartási költséggel számolhatsz, ha Husqvarna porszívót választasz. Extra hosszú élettartamra lettek kifejlesztve a bennük található PET szűrőpatronok, melyek moshatóak is. Ugyanazt a szűrőt használják a gépek a nedves és a száraz munkafolyamatok esetén is, mely biztosítja a magas szűrési teljesítményt. Ráadásul beépített félautomata szűrőtisztító rendszer is található bennük. Ezzel gyorsan és könnyen szinte újjá varázsolhatod a szűrőpatront, fordított levegő impulzusok segítségével. Ezzel növelheted a termelékenységet és rövidebb leállási idővel kell számolnod a szűrőtisztítások során.

Profi porszívó praktikus kiegészítőkkel

A profibb, nagyobb teljesítményre képes, és több kiegészítővel szerelt készülékünk (a WDC 325 L) praktikus kiegészítőket tartalmaz, melyekről érdemes beszélni. Természetesen tudja ugyanazokat is, mint az alacsonyabb árkategóriás porszívónk, de vannak extra tulajdonságai is.

Be tudod állítani a szívóteljesítményét, mellyel jelentős zajszintcsökkentés érhető el. Használd ezt akkor, ha nincs szükséged nagy teljesítményre, de fontos a zajszint minimalizálása! Lágyindítással is el van látva, mellyel elkerülhetőek a feszültségcsúcsok, amivel csökkenthető a biztosíték lecsapásának kockázata. Emellett található rajta tápcsatlakozó is, melyhez elektromos kéziszerszámot csatlakoztathatsz. Nem kell külön hosszabbítót hoznod a csiszolóhoz, körfűrészhez vagy bármihez, amihez amúgy is csatlakoztatnád a porszívót.

A tisztítás kültéri bajnokai: a magasnyomású mosók

A Husqvarna magasnyomású mosók kiválóan alkalmazhatóak kültéri tisztítási feladatok során. Legyen szó akár kerti bútorok, vagy épp a kerítés takarításáról, tökéletes tisztaságot eredményez a használatuk. Emellett előszeretettel használják őket a betonfelületek, a díszburkolatok tisztán tartására is. Valamint sokan az otthoni autómosást is ezekkel a kiváló készülékekkel oldják meg. Bár ez utóbbinál óvatosan kell eljárni a fényezés miatt! Válassz a magasnyomású mosók közül és nem csak belül, a házon kívül is ragyoghat végre minden!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz