termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Magasnyomású mosók

Ebben a kategóriában a Husqvarna magasnyomású mosókat találod. Ezek egytől egyig masszív kialakításúak, ergonomikusak és tartósak. Tökéletesen ellátják a kültéri tisztítási feladatokat, bármilyen felületről is legyen szó!

Ha csak a kerti bútorokat szeretnéd lemosni, akkor is jó szolgálatot tesznek. De lemoshatod velük a teljes kerítést, a garázskaput, de még a díszburkolat is újjá varázsolható a segítségével! Továbbá - bár körültekintően kell őket használni - jó szolgálatot tesznek egy otthoni autómosás során is. Nem kérdés, hogy bármelyik Husqvarna magasnyomású mosó kiváló választás!

Tovább

A Husqvarna tisztítóberendezések minden körülmények között megállják a helyüket. Beltéri és kültéri takarítási feladatok során is állják a sarat. Ha olyan eszközöket keresel, amelyekkel hosszútávra is tervezhetsz, akkor jó helyen jársz. Ezek a termékek maximálisan kiszolgálják az igényeket!

Nagyon erősek, tartósak, kifejezetten ergonomikusak, és nagyon könnyen kezelhetőek. Minden Husqvarna tisztítógép így lett megalkotva, hogy mindegyik jellemzőnek eleget tegyen. Legyen szó akár otthoni vagy professzionális felhasználásról, mind a nedves-száraz porszívók, mind pedig a magasnyomású mosók megállják a helyüket!

Használd kültéren szinte bármire!

Az a jó a magasnyomású mosókban, hogy gyakorlatilag kültéren bárhol bevethetőek, ahol nem bánod, hogy minden vizes lesz. De ahol le akarsz valamit mosni, ott ez nyilván nem okozhat gondot.

Használhatod a kerti bútorok lemosásához, de akár a teljes kerítést is megtisztíthatod vele. Emellett a különböző járművek tisztán tartásánál is szánhatsz nekik szerepet. Bár autók esetén óvatosan, inkább messzebbről mosd le, nehogy a fényezés bánja a nagy nyomású vízzel való érintkezést! Emellett szokták még a járdák, bejárók és egyéb beton vagy díszburkolatos felületek mosására, tisztán tartására is használni.

Mint láthatod, nagyon széles az a skála, ahol bevethetőek. És ennek megfelelően nem csak otthoni környezetben, hanem akár egy cégnél is használhatóak hasonló feladatok ellátására.

Tartós és erőteljes Husqvarna magasnyomású mosók

Számos Husqvarna magasnyomású mosót kínálunk itt a webáruházunkban. Közös bennük, hogy nagyon tartós kialakításúak, kifejezetten erős anyagokból készültek és nagyon erőteljesek.

Ezt támasztja alá az is, hogy a szivattyú fémből készült. Ezzel lényegesen le lett csökkentve a törés veszélye, egyúttal biztosítottá vált a hosszú élettartam. A szivattyúfej ezzel szemben már nem fém, hanem sárgaréz! Ennek köszönhetően extra tartós, és minimálisra csökkent a törés kockázata is. Ezek a tulajdonságok garanciát jelentenek a hosszútávú maximális teljesítményre is.

A dugattyúk sem hétköznapiak, hanem kerámiabevonattal rendelkeznek. Ezzel nem csak megbízhatóbbá válnak, de jelentősen megnő az élettartamuk is. A nagynyomású tömlők pedig nem csak rugalmasak, de acéllal meg is vannak erősítve. Így ezek is még tartósabbá váltak.

Maximális ergonómia és praktikum!

Több olyan apróság is van, ami még könnyebbé és gördülékenyebbé teszi a mindennapi használatot. Például magán a mosón tudod tárolni minden tartozékát. A legtöbb termék tömlődobbal van szerelve, de amelyik nincs, annál is megvan a helye a tömlőnek. De ugyanígy ráfér a szórófej is, nem kell külön, mellette tárolnunk.

A teleszkópos alumínium fogantyú kihúzható, így máris kvázi egy gurulós bőröndöt kaptunk, melyet oda húzunk, ahova szeretnénk. Ezáltal nagyon könnyen mozgatható. A gyors tömlőcsatlakoztatás pedig könnyűvé és gyorssá teszi az előkészületeket.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz