termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Nadrágok

A megfelelő munkavédelmi felszerelés fontos részét képezik a Husqvarna nadrágok. A kínálatunkban számos kiváló kiegészítőt találsz, melyek megfelelő védelmet nyújtanak, lefedve akár a teljes testet.

A Husqvarna termékekkel többé nem kell, hogy a munkavégzés veszélyekkel járjon. A sérülések elkerülése érdekében mindenképp szerezd be a Husqvarna védőfelszereléseket, köztük a kiváló nadrágokat is! Mindegyik úgy készült, hogy maximálisan támogassa a hatékony, gyors munkavégzést. Emellett a sérülések elkerülése, a megfelelő munkavédelem az elsődleges feladatuk. Tartósak, kényelmesek is és támogatják a termelékenységet.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni, megfelelő biztonságban kell történjen a munkavégzés. Ehhez minőségi eszközök éppúgy kellenek, mint az elvárható védelmet biztosító kiegészítők és a védőruházat. A Husqvarna meghallgatta ezeket az igényeket, és ezek mentén alakította ki a maximális védelmet nyújtó védőfelszereléseit.

Ezek közül ebben a kategóriában a nadrágokat találod, de elérhetők a kínálatunkban a sisakok, kesztyűk és kabátok is. Ha hatékonyan, ugyanakkor kényelmesen szeretnél dolgozni úgy, hogy közben maximalizálod a termelékenységet, akkor rendeld meg a Husqvarna védőfelszereléseket!

Husqvarna nadrágok a tökéletes védelemért

Egyes Husqvarna nadrágok vágás védelemmel vannak ellátva. Ennek az az oka, hogy a láncfűrésszel végzett munka során elkerüljük a sérüléseket, maximalizáljuk a védelmet. Ahhoz, hogy egy termékről ez elmondható legyen, szigorú uniós irányelveknek kell megfelelniük. A vágás védelemmel rendelkező naprágaink mindegyike megfelel az EN 381 szabványnak.

Azonban nem csak a láncfűrész okozhat gondot, sőt remélhetőleg ezt a védelmet soha nem is kell majd tesztelned. Jól jön azonban a folyamatos hó-, illetve kullancs elleni védelem, amelyhez a lábszárat van lehetőséged úgy beállítani, hogy se bogarak, se semmilyen anyag ne kerülhessenek a nadrág belsejébe. Egyes típusoknál vízlepergető anyagból készült a lábak eleje, valamint kavics elleni párnázást is kaptak.

Tartós kialakítás

Minden Husqvarna nadrág arra lett tervezve, hogy hosszú ideig biztosítsák a megfelelő védelmet. Ehhez egyes intenzív használatnak kitett részeken külön meg lettek erősítve. Ilyen például a lábak alsó része. Itt ugyanis nagyobb terhelésnek, kopásnak van kitéve a nadrágok. Sokkal komolyabbnak, mint elsőre gondolnánk, köszönhetően a talaj közelségének, illetve a sűrű növényzetnek. Ugyanilyen erősítést kapnak a térdek is, melyek egyes munkafolyamatok során jobban feszülnek, vagy épp érintkeznek a talajjal, a fával, stb.

Kényelmes használat, akár hosszú távon is

A Husqvarna nadrágok úgy lettek kialakítva, hogy hosszú távon is kényelmes legyen őket használni. Több olyan megoldást is alkalmaztak a tervezésnél, amik segítik a munkakörülmények javítását.

A hajlított térdnek köszönhetően például maximális mobilitást biztosít, mely segíti a gördülékeny munkavégzést és kényelmesebbé is teszi azt. A lábak hátulján elhelyezkedő szellőző cipzároknak köszönhetően pedig magunknak szabályozhatjuk a szellőzést. Ezzel nagyobb komfortérzetet biztosíthatunk magunknak az egész napos munkavégzéshez.

A streccs szövet használata is jellemző azoknál a részeknél, melyeknél kényelmi és mobilitási szempontból is előnyös a használata. Ezáltal sokkal szabadabbá és kényelmesebbé tették az egész nadrágot és a viselését.

S-től az XXL-ig

Az S-estől kezdve egészen az XXL-es méretig, valamint 46-ostól a 62-esig minden méret megtalálható a kínálatunkban. A bal oldali szűrővel előre le tudod válogatni azokat, melyekből van a megvásárolni kívánt méretből.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz