termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fűnyírók

Ebben a kategóriában találod a legkiválóbb Husqvarna fűnyírókat. Ha a kerted, udvarod gondozásáról, vagy a hétvégi házad füves környezetének rendben tartásáról van szó, a legjobb helyen jársz! Nálunk számos fűnyíró típus közül választhatsz, melyek mindegyikét megtalálod itt, ebben a kategóriában.

Benzines, elektromos, sőt, a legújabb akkumulátoros gépeket is beszerezheted tőlünk. Legyen az fűgyűjtős vagy sem, kézi tolós vagy hajtásrendszerrel ellátott, bármilyet is keresel, azt itt meg fogod találni. Böngéssz kedvedre és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Tovább

Hiába készítettük elő a terepet, majd vetettük el a fűmagokat, ezzel még közel sincs vége a munkánknak. Sőt, igazából csak ezután kezdődik a rendszeres, halaszthatatlan teendők sora. Öntözni, gondozni, nyírni kell a gyepünket, hogy szép zöld, egészséges és sűrű legyen.

Még jó, hogy nálunk minden fűnyíráshoz szükséges gépet megtalálsz a megfelelő alkategóriákban. Legyen szó fűkaszákról, szegélyvágókról, illetve a hozzájuk szükséges tartozékokról és kiegészítőkről, gyeplazítóról, illetve -szellőztetőről, esetleg robot fűnyíróról, nálunk mindet megtalálod!

 

Husqvarna fűnyírók széles választéka

Mi itt a HQBOLT.HU-nál a minőségi termékeket hozzuk el neked, így nem kérdés, hogy csak Husqvarna fűnyírókat találsz a kínálatunkban. Számos változat közül választhatsz. Különböző motorokkal, kaszaházzal, hajtásrendszerrel, kerékhajtással, stb. A lehető legtöbb információval ellátunk ahhoz, hogy kiválaszd azt a típust, ami számodra a legjobb.

A gyep rendben tartásának elengedhetetlen eleme a megfelelő fűnyírás, melyet az itt található gépekkel tökéletesen kivitelezhetsz. Akár 56 cm-es vágási szélességgel rendelkező eszközöket is találhatsz itt nálunk. Ha pedig a vágási magasságot nézzük, akkor egyes gépeink egészen 20 mm-ig le tudnak menni, a felső határt pedig a 120 mm jelenti. Bármekkora szálmagasságot is szeretnél látni az udvarodban, precízen be tudod állítani, és ki is tudod választani hozzá a megfelelő eszközt.

Kényelmi megoldások

Több dologgal segítik a fűnyíróink a hatékony és kényelmes munkavégzést. Eleve ott vannak a fűgyűjtésre alkalmas kosarak, melyek után nem kell gereblyézni. Aztán vannak olyan készülékeink, melyek hajtásrendszerrel ellátottak, így nem kell tolni őket. Az AutoWalknak köszönhetően önjáróak. De ott vannak még a tömlő csatlakozóval rendelkező gépeink is, melyek vágóasztalának kitakarítása, átmosása ennek köszönhetően könnyebbé válik.

Benzin, áram, akkumulátor?

Többféle energiaforrás közül is választhatsz. A klasszikus benzines megoldás nagy teljesítményt szolgáltat, de vannak, akik nem bírják elviselni az égés melléktermékeként keletkező enyhe füstöt. Nekik két további megoldás is van, melyek közül választhatnak.

Az elektromos is egy jól bevált változat, mely halkabb robbanómotoros társainál. Ugyanakkor sokan az áramforrásból érkező kábel miatt nem annyira kedvelik ezt a megoldást. Ha te is azok közé tartozol, akinek az eddigiek nem megfelelőek, akkor van egy jó hírünk: vannak akkumulátoros modelljeink is!

Így használd az oldalt

Ha tudod a konkrét termék típusszámát, akkor kereshetsz az oldal tetején található keresésben. Ha viszont a különböző paraméterek alapján szeretnél az igényeidnek megfelelő fűnyírót találni, akkor használd a szűrési lehetőségeket a képernyő bal oldalán. Itt főleg a fentebb már taglalt tulajdonságok közül tudsz szűrni (akár többre is egyszerre). Így a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben megtalálhatod azt, amit keresel.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz