termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fűnyírás

A fűnyírásban nagyon otthon vagyunk, ezért a legjobb helyen jársz! Ebben a kategóriában megtalálod a gyeptakaró karbantartásához, illetve kordában tartásához szükséges legkiválóbb Husqvarna eszközöket. Legyen szó akár kézi, vagy gépi erővel történő fűnyírásról, itt megtalálsz hozzá mindent.

Kézi és önjáró (AutoWalk) fűnyíróink mellett fűkaszákat és a finom igazításhoz fűszegélyvágókat is találsz a kínálatunkban. A pázsit megfelelő gondozásához itt vásárolhatod meg a gyepszellőztetőt. Ha pedig automatizálnád a karbantartást, vásárolj tőlünk robotfűnyírót!

Tovább

A fűmagok elvetésével nem ért véget a folyamat, ettől még nem lesz szép zöld, gondozott a pázsitunk! Folyamatos gondozást igényelnek a füvesített területeink, melyek megérdemlik, és meghálálják a törődést és a minőségi eszközökkel való gondozást. Ebben tudunk neked segíteni, ha az itt található kiváló Husqvarna termékeket választod.

Fűnyírás – Fűnyírók széles választéka

Mindenképp gondoskodj a megfelelő és rendszeres fűnyírásról, hogy szép, egészséges és tartós legyen a gyeped! Ehhez nálunk meg is találod az ideális gépet. Minden igényt kielégítő kínálattal várunk a fűnyírók alkategóriában. Hagyományos benzines, elektromos, de akár akkumulátoros változatból is találsz a kínálatunkban. Sima tolós vagy kerékhajtással ellátottat, gyűjtőset és anélkülit is beszerezhetsz tőlünk. Válaszd az igényeidnek legmegfelelőbbet. Ha pedig tartozékokra lenne szükséged, azt is megtalálod a megfelelő alkategóriában.

Fűkaszák és fűszegélynyírók

Előbbieket a nagyobb magasságú füvekhez ajánljuk, mint hatékony és gyors ellenszert. Utóbbiakat pedig a szegélyeknél történő finom igazításokhoz, fűnyírózást vagy robotfűnyíró futását követően. Fűkaszáink benzinesek, szegélynyíróink pedig elektromosak. Bármelyik Husqvarna terméket is válaszd, nem fogsz csalódni!

Gyepszellőztetők

Ahhoz, hogy megfelelő tápanyag és levegő jusson a fű gyökereihez, szükségünk van a gyeplazításra ás gyepszellőztetésre. Ehhez nyújtanak tökéletes megoldást a gyeplazítóink és gyepszellőztetőink. Használd őket, hogy neked is szép, dús és egészséges legyen a pázsitod!

Robotfűnyírók

A Husqvarna innovatív megoldásokkal segíti a füves területek karbantartását is, minél gyorsabbá, kényelmesebbé téve a munkafolyamatokat. Ennek mentén kerültek megalkotásra a Husqvarna robotfűnyírók. Míg te végzed az egyéb feladataidat, addig ezek az eszközök gondoskodnak a fűszálak megfelelő hosszáról. Rengeteg időt és energiát tudnak megspórolni neked!

Magukon az eszközökön is találsz információt az elvégzendő munkával kapcsolatban, gyakorlatilag minden fontosabb infót megtalálsz rajtuk. De van egy ennél még kényelmesebb megoldás is, amivel oda sem kell menni az eszközhöz. A legtöbb készülékünk ugyanis mobilalkalmazáson keresztül is utasítható, beállítható, módosítható. Ez nagy kényelmet és rugalmasságot jelent.

Így használd az oldalt!

Először is válaszd ki a keresett terméket tartalmazó alkategóriát. Majd használd az oldalsó szűrőket, hogy könnyen és gyorsan megtaláld, amit keresel. Akár több szempont alapján is tudsz szűrni, így pár kattintás és megtalálod, amit kerestél.

Ha megvan amit kerestél, akkor kattints rá, mert mindegyikhez rengeteg kiegészítő információt találsz a termékoldalon. Ezek alapján megbizonyosodhatsz arról, hogy valóban arra van-e szükséged, vagy tovább kell keress. Biztos vagy a döntésedben? Akkor állítsd be, hogy hány darabot szeretnél, majd nyomj a kosárba helyezés gombra, és rendeld meg.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz