termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Robotfűnyírók

Ebben a kategóriában a Husqvarna robotfűnyírók széles választékát találod. Ha szeretnéd, hogy az udvarodban folyamatosan szépen vágott legyen a fű, akkor a legjobb helyen vagy! Ezek a készülékek ugyanis lényegében külső beavatkozás nélkül képesek elvégezni helyetted a munkát. Neked annyi dolgod van, hogy megfelelően telepíted őket, és a többi már az ő feladatuk.

Több ezer négyzetméteres, egybefüggő pázsit? 20-30-40%-os lejtő? Egyik sem lesz akadály! Ha otthoni, ha professzionális használatra szánod, itt a kategóriában megtalálod a megfelelő Husqvarna robotfűnyírót.

Tovább

Ki ne szeretné a szép dús, zöld gyepet, igaz? De csak kevesen hajlandóak tenni is érte. Legalábbis annyit csak kis százalékban, amennyire szükség van ahhoz, hogy folyamatosan jó állapotba legyen a gyepszőnyeg. Azzal ugyanis még közel sincs vége, hogy elvetettük a fűmagot. Rendszeresen öntözni és vágni kell. Legalább minden tavasszal egy gyeplazításra és gyepszellőztetésre is szüksége van. Mindehhez nálunk itt a webáruházunkban megtalálod a megfelelő eszközöket.

A füves területek gondozása nem a lusták sportja. Legalábbis eddig nem volt az. De a nálunk kapható gépekkel, mint pl. az itt megvásárolható robotfűnyírókkal igenis lehet lustálkodni fűnyírás közben is.

Zéró környezetszennyezés, minimális hanghatás robotfűnyíróval

Te még tolod a pöfögőset? Ideje váltani! Ma már nagyon sokan váltanak elektromos autóra, hogy ne szennyezzék a környezetüket. Te mégis telepöfögnéd az udvarod? Itt az ideje, hogy ezzel is hadat üzenj a környezetszennyezésnek! Az akkumulátorral működő készülékeink nem bocsátanak ki semmilyen káros anyagot működés közben. Amint merülőben van az akkumulátoruk, csatlakoznak a töltőhöz, majd elektromos árammal feltöltik magukat.

De nem csak ebben sokkal jobbak, mint a benzines fűnyírók. Sokkal halkabbak! Sőt, még az elektromos vagy akkumulátoros változatoknál is sokkal, de sokkal csendesebbek. Így nyugodtan mehetnek a háttérben is akár, miközben te a teraszon játszol a gyerekekkel, vagy akár dolgozhatsz is a laptopodon.

Nagy területet lefednek, akár nagy lejtés esetén is

Az egészen kicsi kertektől kezdve a nagy, professzionális igényeket gerjesztő óriási zöldfelületekig, mindenre van megoldásunk. Nem kell tehát aggódnod akkor sem, ha csak 50, de akkor sem, ha 5000 négyzetméterre keresel megfelelő Husqvarna robotfűnyírót. Ráadásul vannak olyan kiváló modelljeink is, melyek egészen nagy lejtésű munkaterülettel is megbirkóznak. Egyes típusok akár 70%-os lejtés esetén is állják a sarat és teszik a dolgukat.

Irányíts mindent a telefonodról

Már az elején mondtuk, hogy te nyugodtan lazíthatsz, amíg a gép nyírja a füvet. De arról nem szóltunk, hogy olyan kényelmi funkciók is vannak, mint a telefonról való irányítás, módosítás lehetősége. Oda sem kell menned a robothoz, csak megnyitod az applikációt, és az Automower Connect segítségével beállíthatod és utasíthatod az eszközt. Így teljes kényelemből nézhetsz rá, adhatsz neki utasításokat, indíthatod el és módosíthatod a beállításait.

Használd a kiváló szűrési lehetőségeket

Számos nagyon hasznos szűrési lehetőséget találsz oldalt, melyekkel nagyon pontos szűréseket végezhetsz. Így tudod a legkönnyebben megtalálni azt a típust, ami az igényeidnek megfelel. Többek között szűrhetsz a munkaterület nagyságára, a lejtésre, vagy hogy milyen a késállítás módja (kézi vagy elektromos). De akár azt is leszűrheted, hogy van-e lehetőség a telefonos applikációval való vezérlésre. Keress a vágási magasság, de akár az ár szerint is.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz