termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fűkasza tartozékok, kiegészítők

Ebben a kategóriában szerepelnek a Husqvarna fűkaszatartozékok, kiegészítők. Bár minden termékünk hosszútávra készült, ahogy a karbantartást sem lehet elhanyagolni, úgy egyes tartozékok és kiegészítők is cserélendők időközönként.

Ilyen részei a fűkaszáknak is vannak. Ezek a damilok és a damilfejek. Ezeket bizonyos időközönként cserélni kell. Előbbit sűrűbben, mint az utóbbit, de ha bármelyikre sor kerülne, ebben a kategóriában megtalálod a pótlásához szükséges terméket. Számos típus közül választhatsz, érdemes szétnézned a megfelelő alkategóriában.

Tovább

Husqvarna fűkaszatartozékok, kiegészítők

Bárkinek lehet szép zöld gyepe! Sőt, akár zöldebb, mint a szomszédé, ha azt szeretnéd. De ehhez mindenképp szüksége lesz a gondozásra, amihez megfelelő eszközök kellenek majd. És így jutunk el a Husqvarna termékekhez. Itt a webáruházunkban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a tökéletes fűnyíráshoz.

Ha fűkaszát is be fogsz vetni a siker érdekében, akkor a legjobb helyen vagy. Ebben a kategóriában ugyanis a hozzájuk tartozó damilokat és damilfejeket találod, melyekre mindenképp szükséged lesz a fűkasza megfelelő működéséhez.

Damilfejek, a tökéletes adagolók

Ez a fűkasza azon része, mely a földhöz a legközelebb helyezkedik el, ebből kerül adagolásra a vágást végző damil. Szóval egy tároló és adagoló funkciót ellátó eszközről van szó.

Amikor utánpótlást vásárolsz a géphez, akkor nagyon kell ügyelned a méretekre. Fontos, hogy a fejegység és maga a damil méretben passzoljon egymáshoz. Olyat kell vegyél, ami kompatibilis egymással, ezért is kell figyelni a gyártói utasításokat! Ahogy a felszerelés során is követni kell azokat, hogy stabilan és biztonságosan legyen rögzítve a szerkezet.

Damilfejekből kétféle is létezik. Az egyik az automatikus adagolású, míg a másik az úgynevezett koppintós típus. Ez utóbbi esetén nagyon egyszerűen tudjuk adagolni a damilt. Mindössze egy, a talajhoz való koppintással el tudjuk végezni az adagolást. Mindezt anélkül megtehetjük, hogy leállítanánk a motort, így gyors és egyszerű módszerről van szó.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a a csúszófejet odakoppintod a földhöz vágás közben. Ekkor a centrifugális erőnek köszönhetően kiengedésre kerül egy kis damil. A kiengedett részt pedig ha szükséges, akkor a kések méretre vágják.

Damilok, a minőségi vágásért

Ha kiváló damilokat keresel, akkor a legjobb helyen vagy. A damilok alkategóriában ugyanis számos kiváló minőségű termék közül választhatsz. Ez közös bennük, viszont anyagösszetételükben és kialakításukban vannak különbségek, így vannak eltérő tulajdonságaik is.

A termékek nevébe eleve belekerültek fontos információk, hogy könnyebben tudj választani. Így itt már rögtön megtalálhatod az átmérőt és a damilhosszt is.

Ahhoz, hogy minél többet megtudj egy adott típusról, érdemes megnézned a termékoldalt. Láthatod pl. a tartósságát, ami egy ötös skálán fogja neked megmutatni, hogy milyen élettartammal számolhatsz az adott termék esetén. De ugyanott megtalálhatod a hatékonysági mutatót is. Ez megmutatja neked, hogy mennyi lesz vele a munka. Minél nagyobb számot látsz az adott damilnál, annál hatékonyabban vág, azaz annál kevesebb munka lesz vele.

Láthatod azt is, hogy milyen hangerőre számíts munkavégzés közben. Ezt meghatározza az anyaghasználat és a damil kialakítása. A Husqvarna rendelkezik egy szabadalmaztatott halk működésű termékcsaláddal. Ezek előnye, hogy társaiknál akár 50%-kal is halkabbak működés közben. Ezzel pedig sokkal kényelmesebbé teszik a munkakörülményeket.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz