termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fűszegélyvágók

A legjobb helyen vagy, ha minőségi, Husqvarna fűszegélyvágót szeretnél tőlünk vásárolni. Ebben a kategóriában ugyanis pont ezek az eszközök találhatóak meg. Bármelyik modell is nyerje el a tetszésed, biztos lehetsz abban, hogy olyan munkaeszközt kapsz, amely úgy lett tervezve, hogy segítsen téged.

Minden készülék optimalizált motorteljesítménnyel és hatékony energiagazdálkodással rendelkezik. Gyorsan és a lehető legkényelmesebben tudsz majd végezni a tervezett munkával, legyen szó akár otthoni feladatokról, akár professzionális felhasználásról.

Tovább

A füves területek gondozása egy időigényes, kitartást igénylő és rendszeres tevékenység. Azzal még, hogy megfelelően előkészítetted a földet a fűmagoknak és azok szépen kinőttek, még csak az első lépést tetted meg, hiszen a gyepgondozással lesz igazán szép a kerted. Ez az a folyamat, ami rendszeresen ismétlődő feladatokból áll, és amihez segítséget nyújtunk neked azzal, hogy minőségi eszközöket kínálunk hozzá.

Itt a webáruházunkban találod a legkiválóbb fűnyírási eszközöket, melyek mindegyike a rendelkezésedre áll, ha megrendeled őket. Fűnyírók, tartozékaik, gyepszellőztetők, gyeplazítók, robotfűnyírók és fűkaszák széles választékával várunk téged! Használd ezeket, hogy te lehess az, akinek a fűje mindig zöldebb!

Ez ugyanaz, mint a fűkasza?

Sajnos sokan nem tudják, hogy a fűkasza és a szegélyvágó egyáltalán nem ugyanaz. Mindkettőnek más és más a funkciója. Mi segítünk neked abban is, hogy tisztázzuk melyik eszközünk mire való, így garantáltan olyat tudsz választani, ami a célnak megfelel.

Egyszerű a dolgunk akkor, ha csak egy sima, egyenletes talajon kell nyírnunk a füvet. Ebben az esetben egyértelműen jó választás egy fűnyíró, de akár egy robotgép is. Viszont egy sokkal egyenetlenebb, hepehupás talajnál, ami ráadásul még tele is van bokrokkal és bozótokkal már teljesen más a helyzet. Itt már nagyon nehezen vagy egyáltalán nem boldogulunk, ezért más eszköz után kell néznünk. És már el is értünk a fűkaszáig, mely ide egy tökéletes választás. Gyorsan és könnyen tudsz lavírozni az egyenetlen és bokrokkal teletűzdelt talajon, még akkor is, ha több vastag szárú növénnyel van benőve a terület. Egy ilyen területtel tökéletesen megbirkózik egy minőségi fűkasza.

Mikor van szükség a fűszegélyvágóra?

Ez egy olcsóbb fűkasza? Közel sem erről van szó! Mindkettőnek megvan a maga szerepe. Ezzel nem fogod kiváltani a fűnyírót vagy a robotgépet, nem ez a funkciója. Ezek jellemzően kisebb teljesítményre képesek, és kiegészítő, finomhangoló feladatok ellátásra alkották őket. A nehezen elérhető részek karbantartására, megigazítására lettek megalkotva. A nagyobb gépek ugyanis nem képesek arra, hogy ezt elvégezzék. Ezzel viszont tökéletesen meg tudjuk igazítani a padok lábainál, a sziklakert körül, a kerítés tövében és a szegélyeknél a fűszálakat.

Miért épp a Husqvarna szegélyvágót válasszam?

Legyen szó akár otthoni felhasználásról, akár professzionális munkavégzésről, nálunk megtalálod a megfelelő eszközt hozzá. Kiemelkedő minőségű, valóban top termékeket kínálunk számodra.

Igényeidnek megfelelően választhatsz benzines vagy akkumulátoros változatot is. Az utóbbit ajánljuk mindazoknak, akik környezetbarát és halkabb megoldást keresnek, mégsem szeretnének az áram kábellel bíbelődni.

Hogy mennyire figyelnek a Husqvarna tervezői az igényekre, a gyakorlati felhasználásra, azt mi sem mutatja jobban, mint az 520iLX szegélyvágó. Oldalsó akkumulátorpozíció védi a rekeszt a szennyeződésektől. A forgásirány változás lehetőségével pedig elkerülhetjük, hogy a járdára kerüljön a nyesedék.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz