termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Akkumulátoros termékek

Ha a Husqvarna akkumulátoros termékek érdekelnek, itt mindegyik akkus kerti gépüket megtalálod! Nem kell többet bajlódnod az elektromos kábelekkel, valamint a fojtó benzingőzt és hangos zajokat sem kell tűrnöd az otthonodban!

A Husqvarna akkumulátoros motorjai ugyanolyan erővel rendelkeznek, mint a benzines változatok. Cserélhető, saját gyártású akkumulátoraik segítségével nagyon sokoldalúan használhatod őket. Szinte minden kerti munkát végezhetsz ezekkel a típusokkal. Fűnyírók, gyepszellőztetők, láncfűrészek, lombfúvók, sövényvágók és szegélyvágók képezik a cég kínálatát.

Tovább

Miért előnyös a Husqvarna akkumulátoros termékek közül választani?

Az akkumulátoros termékcsaládba tartozó gépek akár tizenhárom decibellel is halkabbak lehetnek benzines társaiknál. Ennek köszönhetően nemcsak a tisztább levegőt, hanem a kisebb zajszennyezést is élvezhetjük kertészkedés közben. Nem fogjuk zavarni vele a szomszédainkat semelyik napszakban sem. Az Husqvarna akkumulátoros termékek között szinte mindegyik kategóriába tartozó gépek megtalálhatóak, köztük a vágás és fűrészelés eszközei is.

A saját gyártásban készülő, lítium-ion technológiát használó akkumulátorok univerzálisan cserélhetőek a márka összes akkumulátoros eszköze között. Gyorsan tölthetőek, és intenzív, folyamatos használatra lettek tervezve, így biztosan jó szolgálatot tesznek majd a te növényeidnél is.

Milyen funkciókat kapsz a termékekkel?

Az akkumulátoros termékcsalád tagjai nagyon intuitív billentyűzetet kaptak. Egyetlen gomb működtetésével használhatjuk őket.
A savETM funkció hosszabb üzemidőt biztosít. Ha nincs szükségünk olyan nagy teljesítményre egy részfeladat közben, bátran aktiváljuk ezt a lehetőséget!
A kiváló hűtésű akkumulátorokkal nagy melegben is bátran dolgozhatunk. A beépített hűtőrendszer megnyújtja az akkumulátor élettartamát, így hosszú éveken keresztül használhatjuk azt.
Nagyon gyorsan tölthetők ezek az akkumulátorok. Ha csatlakoztatjuk őket a töltőhöz, akár fél óra alatt elérhetjük a nyolcvan százalékos töltöttséget.

Milyen termékcsaládoknál élvezheted az akkumulátorok előnyeit?

A Husqvarna akkumulátoros lombfúvókkal halkan és kényelmesen fújhatod össze a lehullott leveleket. A harminchat voltos akkumulátorok szénkefe nélküli motorokat működtetnek. A kézi változatok negyvenhat, míg a nagyobb háti fúvók akár ötvennégy méteres másodpercenkénti levegősebességet állítanak elő. Utóbbival nagyobb területekről is össze tudjuk fújni a nem oda való növényi részeket akkor is, ha azok letapadt, vizes állapotban vannak.
A magassági ágvágók tölthető verziói nagy segítségére lesznek a faápolásban a professzionális szakembereknek is. Sem súlyban, sem motorerőben nem maradnak el a benzines változatoktól. Több típus is IPX4 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, így akár esőben sincs gátolva a munkavégzés. A kisebb példányok csak három és fél kilósak, és a nagyobb változatok sincsenek öt kiló felett.
Az akkumulátoros fűkaszák is egyszerre erősek és könnyűek. Mint a többi gépnél, itt is nagyon fontos a súlyelosztás. Ennek és a kényelmes fogantyúknak köszönhetően nem lesznek fájdalmaink, még nagyobb fűfelületek lekaszálása közben sem. Az erős, szénkefementes motorok erejével minden gyomnövénnyel könnyedén elbánhatunk.
Az akksis láncfűrészek használata közben sem kell visszafognod magad! A nagyobb típusok a legvastagabb ágakkal is megbírkóznak.
Akkumulátoros sövényvágókat is használhatsz a munkád során. Vízszintes és függőleges vágásoknál is elégedett leszel velük. Itt a kipufogó gázok hiányának fokozottan fogsz örülni. A vágókések hosszában negyvenöttől akár hatvan centiméterig is válogathatsz.
A fűnyíróknál nagyon fogsz örülni, hogy nem kell vigyázni az elektromos kábelre. A gyorsan cserélhető akkumulátorok miatt egy fűnyírást sem kell majd félbehagynod!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz