termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fűnyíró traktorok

Ebben a kategóriában találod a Husqvarna fűnyíró traktorokat. Ha nagyobb füves terület gondozásáról van szó, akkor érdemes olyan motorizált megoldások után nyúlni, amik megkönnyítik a munkánkat. Ha hatékony megoldásokat keresel akár az otthonodba, akár professzionális felhasználásra, garantáltan jó helyen vagy. Itt ugyanis a fűnyíró traktorok széles választékát megtalálod, profi Husqvarna minőségben.

Benzines, dízel, akkumulátoros? Fűgyűjtős vagy kidobós? Mulcsozós? Nagy teljesítményű? Helyben megforduló? Bármilyenre is van szükséged, nálunk megtalálod!

Tovább

Akár saját kerted, udvarod gondozása a cél, akár egy sportpálya méretű vagy még nagyobb területé, jó helyen vagy. Ha nagyobb füves terület karbantartásáról van szó, akkor a legjobb választás egy Husqvarna fűnyíró traktor. Ezek a gépek nem csak kényelmesek, precízek és hatékonyak, de professzionális minőségűek és minden igényt kielégítenek.

Kerti fűnyíró traktorok

Külön kerti traktorok alkategóriába gyűjtöttük neked azokat a gépeinket, melyek főleg otthoni, kerti használatra ajánlottak. Ez nem azt jelenti, hogy ezek gyengébb minőségűek, erről szó sincs! Csupán kisebb teljesítménnyel bírnak, kisebb területre lettek tervezve. Vannak köztük kidobós és fűgyűjtős változatok is, ahogy például a legtöbbnél tömlőcsatlakozó is a könnyebb tisztításért. Nagyon kényelmes és állítható ülésű traktorokkal várunk, nézz szét a kínálatunkban!

Professzionális felhasználásra is

Nagy teljesítmény, ergonomikus kialakítás, széles kiegészítő paletta és maximális hatékonyság vár, ha a professzionális kerti fűnyíróinkat választod. Nagy munkabírásuk az erősségük, mivel erre lettek tervezve. Ez már az anyaghasználaton és az összeszerelés precizitásán is látszik. Valóban prémium minőséget kapsz a pénzedért, sőt akár fűthető ülést is!

Akár vezetőfülkés változatot is tudsz nálunk vásárolni. Ezen professzionális munkagépek előnye, hogy kiválóan manőverezhetünk velük, és akár még helyben is meg tudnak fordulni. A maximális termelékenység érdekében számos kiegészítő is beszerezhető hozzájuk. Professzionális gépeink tökéletes választást jelentenek településeknek, tereprendezési és ingatlankezelő cégeknek, ha egy sokoldalú gépre van szükségük, amit egész évben használhatnak.

Használd a fűnyíró traktor választót!

Ha nem tudnál eligazodni a nagy választékban, akkor használd a fűnyíró traktor választónkat. Ez egy olyan alkategória, amiben minden gép benne van, és kiváló szűrési lehetőségek vannak. Itt könnyen megtalálhatod (leszűrheted) az igényeidnek legjobban megfelelő fűnyíró traktorokat.

Olyan szűrési lehetőségek vannak, mint pl. az ár vagy a vágási szélesség, melyek csúszkával állíthatóak. De pipálós kiválasztási mód van a fűgyűjtés meglétének, a vágási módnak, és pl. az üzemanyagtípusnak is. Érdemes megnézni, kipróbálni a szűréseket, hogy könnyebben megtaláld azt a traktort, amit keresel.

Tartozékok és kiegészítők

A kerti traktor kiegészítői szép számmal sorakoznak nálunk. Ugyanígy a professzionális gépeink tartozékai is elérhetőek, melyek segítenek új dimenzióba helyezni ezeket a traktorokat. Igazán multifunkciós eszközzé válhatnak ezek által. Beszerezhetsz tőlünk szórókocsit, hótoló lapátot, fűhengert, levegőztetőt, és még sok minden mást is. Használd ki a kiegészítőkben rejlő lehetőségeket!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz