termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Vezetőlemezek

A láncfűrész alkatrészeink között megtalálod a láncokat és reszelőket is, de itt, ebben a kategóriában a vezetőlemezek kaptak helyet. Számos alkatrésszel állunk rendelkezésedre. Ezekkel meghosszabbíthatod Husqvarna termékeid élettartamát, vagy biztosíthatod a biztonságos és hatékony munkavégzést.

Vezetőlemezeinkre jellemző a nagyobb tartósság, a kisebb súly és a kiváló teljesítmény. Minden zord körülmény ellenére megállják a helyüket munka közben. Minden kiváló, minőségi termékünk célja az állásidő minimalizálása és az eredményesség maximalizálása.

Tovább

A kínálatunkban többféle Husqvarna alkatrészt is megtalálsz az itt található vezetőlemezeken kívül is. A láncfűrészeknél maradva, beszerezheted webáruházunkból a legkiválóbb láncokat is, valamint ezek élettartamának és hatékonyságának növeléséhez a reszelőket. Emellett a különböző üzemanyag kannáinkat is megleled a kínálatunkban. Bármelyikre is legyen szükséged, nálunk megtalálod és online meg is rendelheted.

Hosszú élettartamú vezetőlemezek

Senki sem szeretne folyamatosan új vezetőlemezt vásárolni. Ha a Husqvarnát választod, akkor nem is kell! Minden termékünk úgy lett megalkotva, hogy a lehető leghosszabb élettartamot érjük el. Ennek érdekében vezetőinknél előszeretettel használjuk az epoxibevonatot, mely biztosítja azt, hogy hosszú ideig segítsék a munkánkat. Szintén ennek lettek alárendelve az optimalizált olajlyukak, valamint a nagy sínkeménységű tömör acéltestek.

Vezetőlemezek minden feladatra

Nálunk számos speciális feladathoz megtalálhatod a kifejezetten ahhoz készült vezetőt. Kemény fához, vastag kéreghez, nagyon homokos vagy koszos környezethez is találsz a kínálatunkban megfelelő vezetőlemezt.

De akár nem megszokott, nem hétköznapi felhasználásra is találsz nálunk megfelelő alkatrészt. Például van kisebb csúcssugárral rendelkező vezetőlemezünk is. Ezt tökéletesen lehet használni fafaragáshoz, szobrászathoz és egyéb precíziós munkálatokhoz egyaránt.

Használd a szűrőket!

Bár termékeink neveiben is feltüntetjük a legfontosabb információkat, sokkal könnyebb dolgod van, ha használod a szűrőket. Ezekkel ugyanis akár egyetlen kattintással szűkítheted úgy a kínálatot, hogy csak a valóban releváns termékeket lásd. Ezzel pedig időt és energiát spórolsz magadnak, mert gyorsabban és könnyebben rábukkansz arra, amit kerestél.

Szűkítheted a kínálatot akár az ár szerint is, de talán nem ez lesz a legjellemzőbb. Egy kattintással meg tudod jeleníteni az új termékeinket is a kategóriában, ahogy például az akciós választékot is.

Mégis talán a leghasznosabb funkció az alábbi kettő lesz, mert ezekkel tudsz rákeresni a megfelelő kompatibilitásra. Tudsz szűrni arra, hogy mekkora a láncszemek távolsága (collban megadva), ami lehet 0.325, 0.404, ¼ vagy ⅜ coll. Bármelyik fogosztásúra rátalálsz egyetlen kattintással. Emellett ott van még a lánc vezetőben futó részének vastagsága is, mely szintén szerepel a szűrési feltételek között és lehet 1.1, 1.3, 1.5 vagy 1.6 mm. Egy kattintás, és máris csak a megfelelő vastagságú lánchoz való vezetőlemezt látod majd.

Részletes információk a termékeinkről

Nem kell pusztán egy szűrés és egy terméknév alapján döntened. Sokkal több információval tudunk szolgálni számodra. Csak menj bele a kiválasztott termék oldalára, ahol plusz infókat találhatsz! Ráadásul itt olvashatsz véleményeket is az adott termékről, a többi vásárlótól. És persze itt tudod kosárba is tenni a kiválasztott terméket, akár egyszerre többet is, ha nem csupán egyre lenne szükséged.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz