termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Alkatrészek

A tartozékok és kiegészítők három típusát találod itt: vezetőlemezeket, láncokat és üzemanyag kannákat rendelhetsz, a megfelelő alkategóriákból. Ha láncfűrészhez szeretnél alkatrészt, akkor a legjobb helyen vagy!

A legkülönbözőbb tartós, nagy munkabírású láncokat itt találod, ahogy a legkiválóbb vezetőlemezeket is. Ezek mind úgy lettek kialakítva, hogy minél kevesebb törődést igényeljenek, de annál nagyobb munkabírásra legyenek képesek. Valamint a lehető leghosszabb élettartammal rendelkezzenek. Az üzemanyag kannáink pedig praktikusak és persze szivárgásmentesek!

Tovább

Tartozékok és kiegészítők kínálata

A Husqvarna termékek úgy lettek kialakítva, hogy a maximális hatékonyságot ötvözzék a megbízhatósággal és a hosszú élettartammal. Azonban mindennek van “lejárati ideje”, még a leglelkiismeretesebb karbantartás mellett is, így erre is érdemes felkészülni. És mi fel is készültünk, ezért vannak ebben a kategóriában láncfűrész alkatrészek, azon belül is vezetőlemezek és láncok. Ezek mellett számos üzemanyaggal működő gép számára szolgálnak hasznos kiegészítőként a harmadik alkategória termékei, vagyis az üzemanyag kannák.

Láncfűrész vezetőlemezek

A Husqvarna vezetőlemezek számos kialakításban elérhetőek kínálatunkban. Kiakalításuknak köszönhetően csökkenthetik a visszarúgás kockázatát és elősegíthetik a jó vágásszabályozást. Vannak robosztusabb kialakításúak és kisebb csúcssugárral rendelkezők is. Ez utóbbiak kiválóan alkalmasak akár szobrászatra is vagy egyéb, hasonló szintű precizitást igénylő munkákhoz.

Megfelelően kezelt lemezeket értékesítünk, melyek így védve vannak a karcolásoktól és a korróziótól. Az optimalizált olajlyukaknak köszönhetően csökken a karbantartási ráfordítás, és maximalizálva lesz a termelékenység. A terhelést a kiváló minőségű gördülőcsapágyak kapják, melyek kifejezetten tartósak.

Az oldalsó szűrők segítségével könnyen megtalálhatod azt a típust, amelyre szükséged van. Szűrhetsz az árszint mellett pl. collban megadott fogosztásra, azaz a láncszemek távolságára, vagy akár a milliméterben megadott vastagságra is, mely a lánc vezetőben futó részének vastagságát jelenti.

Láncfűrész láncok

A láncfűrészek bírják a nagy terheléseket, a folyamatos hosszú távú munkavégzést. De még ezek a strapabíró gépek is olykor rászorulnak egy kis karbantartásra, és olykor akár lánccserére is. Ezt tudod elintézni ebben a kategóriában, ugyanis itt számos fogosztású és vastagságú, kiváló minőségű Husqvarna láncot találsz.

A kések úgy lettek kialakítva, és olyan anyagok lettek hozzá felhasználva, hogy az támogassa a hosszan tartó élességet. Az X-CUT láncok elő vannak feszítve, így lényegesen tovább lehet velük dolgozni. Csak később kell újrafeszíteni őket, így csökken annak is a kockázata, hogy a vágórendszer megsérül a meglazult lánc miatt. Hosszú élettartam, hatékony vágási teljesítmény, és alacsony karbantartási igény jellemzi őket. Gyors és egyenletes vágás, optimális vágási szög. Az első osztályú kenést a nyíl alakú hornyok biztosítják, melyek támogatják az olaj szállítását a fűrészlánchoz, működés közben.

Nem is igazán alkatrészek: az üzemanyag kannák

Több kiszerelésben és számos praktikus megoldással rendelkező üzemanyag kannákat találsz nálunk. Néző ablakkal készülnek, hogy azonnal láthatóvá váljon mennyi üzemanyag van bennük. Több típus is rendelkezik túltöltés elleni védelemmel, mely biztosítja, hogy nem fog kifolyni az üzemanyag. Mechanikus fúvókazárással is rendelkezik egy-egy modell. Ezeknél a kifolyók mechanikai reteszeléssel rendelkeznek.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz