termékek

Láncok

A láncfűrészhez való láncokat tekintheted meg ebben a kategóriában. Széles termékkínálatunkban az alkatrészeinkből is nagy választékot találsz nálunk. Állunk rendelkezésedre többek között vezetőlemezeinkkel és reszelőinkkel, de akár üzemanyag kannákat is beszerezhetsz tőlünk.

Ahogy egyéb termékeink is, úgy az itt szereplők is szerteágazó igényeket elégítenek ki. Megtalálhatod a kínálatunkban azokat a típusokat, melyek otthoni használatra, akár elektromos láncfűrészekhez is kiválóak. De épp így folyamatos, ipari jellegű vágáshoz is megfelelő, minőségi Husqvarna láncokkal is várunk.

Tovább

Számos Husqvarna alkatrészt találhatsz a kínálatunkban az ezen kategóriában fellelhető láncokon kívül is. Tőlünk beszerezheted a kiváló minőségű vezetőlemezeket is, bármilyen célra is vásárolod őket. De ha már a láncoknál tartunk, reszelőket is vásárolhatsz tőlünk, melyek a karbantartás során nagy hasznodra lesznek.

Láncok széles választékával várunk

A kínálatunkban nagyon sokféle láncfűrész láncot találsz. Itt felfedezheted azokat a típusokat, melyek otthoni használatra, házkörüli munkálatokra lettek tervezve. De nem csak ezeket, hanem azokat is, melyeket nagy igénybevételre, sőt professzionális felhasználásra terveztek. Elektromos és benzinmotoros típusokhoz is megvannak a megfelelő láncok a kínálatunkban.

Nagy teljesítményű láncokat árulunk, melyek jellemzően alacsony vibrációval rendelkeznek, alacsony visszarúgási kockázattal. Hosszú élettartamú termékeink maximálisan kiszolgálják az igényeket. A termelés maximalizálását, egyben a karbantartások mennyiségének minimalizálását támogatják. Nézd meg a kínálatunkat, vesd össze az egyes termékeket, és rendeld meg a számodra legalkalmasabbat!

Használd a szűrőket!

Bár termékeink neveiben is feltüntetjük a legfontosabb információkat, a szűrők használatával sokkal könnyebb dolgod lesz. Pár kattintás, és máris tökéletesen le tudtad szűkíteni a kínálatot arra, amit keresel. Spórolj ezzel időt és energiát, hogy ne a keresgéléssel menjen el az értékes időd! Gyorsabb és könnyebb így keresni, mintha nem használnád ezt a lehetőséget.

A lehetőségek közül ott van rögtön az ár. Ha egy bizonyos összeg alatt szeretnél maradni, akkor itt beállíthatod, és máris kiszűrted a drágább termékeket. A láncszemek számát is beállíthatod, és kiválaszthatod azt is, hogy új termékeket vagy akciósakat szeretnél esetleg csak látni.

Bár van ezeknél fontosabb dolog is, méghozzá a kompatibilitás. Ahhoz, hogy megfelelő láncot vásárolj, azokra a tulajdonságokra kell szűrj, melyek a kompatibilitást biztosítani tudják. Ebből kettő is van: fogosztás és vastagság.

Szűrhetsz arra, hogy mekkora a láncszemek távolsága collban (ez lesz a fogosztás). Ezek lehetnek: 0.325, 0.404, 1/4, illetve 3/8 coll. Kiválaszthatsz közülük egyet, de akár többet is, ha több láncfűrészhez is láncot szeretnél vásárolni. Továbbá van még a lánc vezetőben futó részének vastagsága is, mely szintén belekerült a szűrési feltételekbe. 1.1, 1.3, 1.5, valamint 1.6 mm közül választhatsz, és itt is akár többet is bepipálhatsz. Bármilyen vastagságúra is van szükséged, itt megtalálod.

Részletes termékinformációk

Ha nem tudsz, vagy nem akarsz a terméknév és a szűrés alapján dönteni, az is rendben van. Épp ezért írtunk minden termékünkhöz részletesebb leírást, melyet érdemes elolvasnod. Ott megtalálod azt is, hogy milyen tevékenységekhez ajánljuk az adott láncot. És ha ez nem elég, még a többi vásárlónk véleményét is ott olvashatod. Feltéve, hogy az adott terméknél már szerepel értékelés.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz