termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Üzemanyag kannák

Ebben a kategóriában a Husqvarna üzemanyagkannák széles választékát találod. Ha biztosítani szeretnéd a hosszan tartó, hatékony munkát, akkor gondoskodnod kell a megfelelő üzemanyag pótlásról. Ehhez válassz kiváló üzemanyagkannáink közül!

Ráadásul több olyan változat közül is választhatsz, melyekkel egyúttal a megfelelő olajmennyiségről, sőt, pár szerszámról is gondoskodhatsz. Ezek a típusok kiváló választást jelentenek azoknak, akik láncfűrésszel dolgoznak egész nap. Minden itt található termékünk valós igényeket elégít ki, így könnyen használható és praktikus. Nézd meg kínálatunkat!

Tovább

Kínálatunkban számos kiváló alkatrész közül választhatsz. Ahogy az ebben a kategóriában található üzemanyagkannák, úgy a többi alkatrész és kiegészítő is főleg a láncfűrészekhez való. Gondolj csak a láncokra és a vezetőlemezekre, vagy a reszelőkre, melyek mind-mind beszerezhetőek nálunk! Ezek mindegyike arra hivatott, hogy segítse hatékonyabbá, könnyebbé és gyorsabbá tenni számodra a munkavégzést.

Tekintsd át velünk a választékunkban szereplő Husqvarna üzemanyagkannák legfontosabb jellemzőit!

Szint ablak, néző ablak

A kannáink oldalán található egy úgynevezett néző ablak vagy szint ablak. Ennek az a funkciója, hogy az egyébként nem átlátszó tartályok oldalán láthatóvá teszi, hogy mennyi üzemanyag van bennük. Hogy ne csak saccolni lehessen, jelölések is vannak, mely alapján azonnal látható, hogy hány liter van még a kannában. Praktikus megoldás ez, mely az újratöltésnél is nagyon hasznos.

Mechanikus fúvókazárás

Természetesen a Husqvarna figyelt a biztonságra is, amikor megalkotta az itt található kiváló tárolóit. Nincs szivárgás és nincs véletlen nyitás sem. Köszönhetően a mechanikus fúvókazárásnak. A kifolyók ugyanis mechanikus reteszeléssel rendelkeznek. Így garantáltan egy csepp sem vész kárba és más problémát sem okozhat a véletlenül kiszivárgó üzemanyag, mivel ez egyáltalán nem fordulhat elő.

Üzemanyagkannák túltöltés elleni védelemmel

Van még egy további, szintén nagyon hasznos megoldás a Husqvarna tartályokban, ez pedig nem más, mint a túltöltés elleni védelem. Ez arról szól, hogy kiöntésnél, ha megtelik a tartály, akkor megáll az üzemanyag áramlása és biztonságosan eltávolítható a kanna. Anélkül szakíthatod meg a tankolás folyamatát, hogy egyetlen csepp üzemanyag is kifolyna. Már csak emiatt az innovatív megoldás miatt is érdemes a Husqvarna üzemanyagkannáit megvásárolni.

Benzinnek, olajnak, szerszámnak

A gyártó gondolt mindenre, így egyes tartály típusok esetén nem csak az üzemanyagnak lesz helye. Egy második, kisebb tároló is tartozik a kannához, mely arra hivatott, hogy biztosítsa a szükséges olajmennyiséget.

De ez még nem minden! A kiváló kialakításnak köszönhetően pár szerszám is elhelyezhető rajtuk. Ezek lehetnek a leggyakrabban használtak, illetve ha kifejezetten láncfűrészhez használod őket, akkor kézenfekvő ezen elhelyezni a reszelőket is.

Ergonomikus kialakítás

Minden kanna úgy lett megtervezve, hogy az maximálisan támogassa a mindennapi használatot. Ennek köszönhetőek a fentebb már említett innovatív megoldások, mellyel az üzemanyag csak oda ömlik, ahova mi szeretnénk. De ugyanezért került pont annyi fül és épp oda, amennyi és ahol rajta van a kannákon. A gyártó ezek kialakításánál is a gyakorlati használatot vette alapul.

Hatékony munkára tervezve

Ha a Husqvarna termékei mellett döntesz, nem fogsz csalódni! Olyan eszközt foghatsz majd a kezedbe, ami mindenre fel van készítve, amire csak egy üzemanyagkannát fel lehet. Maximálisan támogatja a hatékony, gyors és gördülékeny munkavégzést. Válaszd te is a legjobb minőséget és a legjobb innovációkat! Használd ki ezen termékekben rejlő lehetőségeket nap mint nap!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz