termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Ajándékok

Az ajándékok kategóriában számos ötletet találsz, hogy egy Husqvarna rajongónak és családjának mi mindent vásárolhatsz. Sokan vannak gondban, nem csak karácsonykor, de egyéb személyes ünnepekkor is, hogy milyen ajándékot vásároljanak szeretteiknek az alkalomra.

Ha van a családban, baráti társaságban olyan, aki imádja a Husqvarna termékeket, rendszeresen használja őket, akkor kiváló ajándék alternatívákat kínálunk. Reklámajándékaink olyan apróságok, melyek a hétköznapok során nagyon sok esetben jól jönnek, hasznosak. A gyerekjátékokért pedig garantáltan nagyon oda lesznek a csöppségek!

Tovább

Ha ajándékot keres az ember, akkor olyat próbál meg találni, ami kötődik ahhoz, akinek veszi. Hogy az épp egy hobbi, vagy a munkájához köthető, az sok esetben mindegy is. Főleg, ha az illető szereti amit csinál. Ha a Husqvarna termékeket megnézzük, akkor látható, hogy minden termék úgy lett megálmodva, hogy maximálisan figyelembe legyen véve a használója. Azaz nem csak egy munkaeszközt lássunk bennük, hanem egy segítőtársat a nehéz munkák könnyebbé tételéhez. Ebben rejlik a termékeink iránti elismerés, sőt, sok esetben rajongás titka.

És mivel ennyien szeretik a Husqvarna márkát és eszközeit, ezért nem meglepő, hogy az igények kielégítésére ajándékkal is előrukkolunkt. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt találsz itt kedvükre valót!

Ajándékok gyermekeknek

A gyerekjátékok alkategóriában valódi Husqvarna termékekről mintázott játékeszközök találhatóak. Több kiváló termék kicsinyített mása megtalálható, természetesen nem az eredetivel megegyező anyagokból összeállítva.

Ránézésre is nagyon élethű minden egyes játék, de csak várd meg amíg valóban életre kelnek! Igen, ezek nem “csak úgy vannak”, hanem valóban el lehet velük játszani egy-egy munkafolyamatot. Autentikus hangzás és világító, egyes esetekben mozgó alkatrészek is segítik a kicsiket, hogy még élethűbbé váljon a játékélmény.

Mire jók a gyerekjátékok?

Hogy mire használhatóak ezek a mini munkaeszközök? Erre a kérdésre sok jó válasz létezik. Egyrészt persze hagyhatjuk a gyerekek kreativitására is, hogy mit hoznak ki belőle. Másrészt viszont tökéletes alkalom ez arra, hogy megtanulják a különböző munkafolyamatokat, és megismerjék a hozzájuk tartozó eszközöket. De bevonhatjuk a kicsiket a napi feladatokba is, így pl. nagyon felemelő lehet mindkét fél számára egy apával közös levélfúvózás. Garantáltan hatalmas élményt jelent majd a gyermeknek, és hamar ismétlést fog követelni!

Választási lehetőségek

Nézzük milyen eszközök közül tudsz választani! Láncfűrészt (akár kesztyűkkel és sisakkal is), fűkaszát, fűnyírót, sövénynyírót, levélfúvót és még akár mini Automowert, azaz robotfűnyírókat is vásárolhatsz! Ez utóbbit ráadásul távirányítóval szállítjuk, amivel szabadon irányíthatja az eszközt bárki, hisz jellemzően nemcsak a gyerekek értékelik a mókát.

Ha többen vannak a családban a gyermekek, akkor akár együtt is játszhatnak. Míg egyikőjük lenyírja a füvet, addig a másik kivág egy fát. De gondolj csak bele, hogy milyen sikert aratna pár ilyen termék egy óvodáskorúakkal teletűzdelt születésnapi bulin!

Reklámajándékok

Ezek a sok esetben fillérekért megvásárolható tárgyak is nagy örömet tudnak okozni. A hasznos reklámajándékok egyik közös jellemzője, hogy hétköznapi dolgokról van szó, melyek bármikor jól jöhetnek. Pendrive, hordozható akkumulátor, bögre, termosz, esernyő, kulcstartó, sapka, stb. Természetesen mindegyikre rátéve a Husqvarna név, esetleg logóval együtt.

Bármelyiket is válaszd, ha az ajándék címzettjének van kötődése ezen termékekhez, akkor garantáltan jól döntöttél az ajándékot illetően.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz