termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Gyerekjátékok

Itt a gyerekjátékok kategóriában számos olyan ötletet találsz, amit kisgyermekeknek ajándékba adhatsz. Ha van a családban vagy barátok között olyan szülő, aki nagyon kedveli a Husqvarna termékeket, a gyermekeiknek itt tökéletes meglepetéseket találsz.

Születésnapra, névnapra, karácsonyra, bármilyen egyéb eseményre nagyszerű választás lesz minden itt található apró eszköz. Nem kell tovább gondolkoznod, hogy mit vigyél ajándékba, elég ha apránként összegyűjtöd a teljes szettet a gyerekeknek. Nagyon fognak nekik örülni, főleg, ha szeretnének apának is besegíteni a munkában.

Tovább

Ha valaki egy ajándéktárgy után kutat, akkor valami olyan dolgot keres, ami köthető az ünnepelthez. Viszont sok esetben nem is tudjuk, hogy mit adjunk, hiába gondolkozunk rajta, mert sok esetben az illető főleg a munkájának él. Ennek a bizonytalanságnak most vége! Ugyanis, ha valaki szereti a munkáját, szereti gondozni például a növényeket, a zöld gyepet, akkor is tudsz neki mit venni. Például valamit a Husqvarna ajándékok közül.

Sőt, ha ebben a kategóriában vagy, akkor nem csak a felnőtteknek, de a csemetéiknek is találsz ajándékokat. Ők ugyanis sok esetben látják azt, hogy apa/anya folyamatosan csak dolgozik. Nekik nehéz még megérteni, hogy erre miért is van szükség. Viszont nagyon szívesen segítenek nekik a mindennapi feladataik elvégzésében. Hogy ezt megtehessék, ráadásul még élvezzék is, na épp erre lesz tökéletes egy Husqvarna gyerekjáték!

Gyerekjátékok, amik életre kelnek

Azzal tudjuk a legnagyobb örömöt szerezni a gyermekeinkek, ha közös programokat csinálunk. Ha játszunk velük, ha velük vagyunk. Ezt mutatja az is, hogy nagyon szívesen segítenek, vagy sok esetben segítenének be a szüleiknek. Persze egy mosogatásba vagy egy tésztagyúrásba bármikor beszállhatnak, de ha apa fűnyírózik, az azért nem játék. Vagy mégis?

Az ebben a kategóriában található Husqvarna gyerekjátékok egytől-egyik hajaznak az eredeti termékekre. Tökéletesen jók arra, hogy immár apának is be tudjanak velük segíteni a gyerekek. De nem csak úgy ám! Bár ránézésre is nagyon élethűek ezek az eszközök, nem csak ebben hasonlítanak a nagytestvéreikhez. Szinte szó szerint életre is tudnak kelni! Autentikus hangzással, világító fényekkel, sőt egyes típusoknál még mozgó alkatrészekkel is segítik a minél élethűbb játékélményt.

Játék vagy tanulás?

Mindannyian tudjuk, hogy az a jó játék, amivel valójában tanul is a gyermek. Az itt található játékok is ezen tudás birtokában kerültek megalkotásra. Többféleképpen is segítik ugyanis a gyermekek fejlődését.

Ha önállóan hagyjuk őket játszani velük, akkor az javíthatja a kreativitásukat, mert maguktól kell megalkotniuk egy teljes “játékmenetet”. Végeredményben látni fogjuk, hogy mit tudtak kihozni pl. egy levélfúvóból.

De onnan is megközelíthetjük, hogy ezekkel a játékeszközökkel egy kis segítséggel megtanulhatnak különböző munkafolyamatokat is. És ez is nagyon hasznos része lesz a fejlődésüknek, tapasztalásuknak. És gondoljunk bele, hogy mekkora örömet okoz számukra, hogy velünk dolgozhatnak, ismerhetik meg ezeket a folyamatokat, például közös levélfúvózás során?

Széles választékkal várunk

Számos eszköz közül választhatsz. Például nagy kedvenc a láncfűrész, melyhez akár kis kesztyűket és sapkákat is vásárolhatsz. De van itt fűkasza, fűnyíró, levélfúvó és sövénynyíró is. Sőt, akár játék robotfűnyírót, azaz Automowert is vásárolhatsz a kínálatunkból. Ezt azért is ajánljuk nagyon, mert távirányító is jár hozzá, mellyel szabadon irányíthatják a gyerekek a gépet.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz