termékek

Reklámajándékok

Ebben a kategóriában találod a Husqvarna reklámajándékokat. Különböző ruházati termékeket, sapkákat, repiajándékokat, irodaszereket és még papírtáskákat is kínálunk. Bármelyikről is legyen szó, a Husqvarna logója, színei és minősége visszaköszön mindenről.

Az itt található termékek mindenkinek megdobbantják a szívét, akik szeretik a Husqvarna minőséget. Akik folyamatosan a gyártó eszközeivel és gépeivel dolgoznak, azok szívesen meg is mutatják ezt. Éppen ezért nagyon jó ajándékokat találsz itt születésnapra, névnapra! Ugyanakkor például gépkölcsönzőknek is kiváló repitermékeket találni oldalunkon! Nézz körül!

Tovább

A Husqvarnánál nem csak arra figyelnek, hogy minőségi és tartós termékeket készítsenek! Teljes szolgáltatást nyújtanak, ugyanis az eszközök, a gépek, valamint a kiegészítők mellett munkaruházatot, sőt, reklámajándékokat és gyerekjátékokat is gyártanak.

Ez utóbbi kettő már nem csak azoknak való, akik nap mint nap használják a termékeiket! Természetesen ők is örülni fognak nekik ajándékként, vagy csak úgy. Sőt, bizonyára sokan saját maguknak is meg fogják ezeket vásárolni. A gyerekek egyenesen imádni fogják a játékokat, melyek kiváló kicsinyített replikák, ráadásul villognak, mozognak, sőt, akár hangot is kiadhatnak. Válassz bátran ajándék kínálatunkból, garantáltan megtalálod, amit keresel!

Kényelmes Husqvarna ruházat

Aki hordott már Husqvarna munkaruhát, annak nem kérdés, hogy a gyártó tudja mit csinál! Értenek ahhoz, hogy az igényeknek megfelelő ruházatot készítsenek. Ezek nem csak a maximális védelmet szolgálják, de a folyamatos és lehető legkényelmesebb munkát is segítik.

Ez a biztosíték arra, hogy a reklámajándékok között fellelhető ruházati termékeik is kiváló minőségűek, tartósak és kényelmesek. Mindamellett nagyon jól is mutatnak, amit a munkaruháknál ugyan nem szoktunk kiemelni, de azokra is igaz.

Sokféle Husqvarna ruházati termék szerepel kínálatunkban. Találsz itt pólót, pulóvert, mellényt, galléros pólót, kapucnis pulóvert, funkcionális kabátot, polárpulóvert és sportdzsekit is. Emellett többféle sapkát, sőt, még sálat is beszerezhetsz ezen az oldalon. Viseld büszkén a Husqvarna logóját és színeit a menő ruhadarabokon!

Husqvarna reklámajándékok az irodába!

Több kiváló reklámajándékot találsz a kínálatunkban, melyek tökéletesek irodai használatra. Ott vannak az USB stickek, melyek a géppark egyes példányait mintázzák. De maradva ezen a vonalon, kiváló termék és nagy kedvenc a láncfűrészt formáló LED-es kulcstartó is.

Emellett Husqvarna márkázott golyóstollak, jegyzetfüzet és még okos töltőkábel is található a kínálatunkban. Ez utóbbi kapásból három fejjel érkezik, így iPhone, Samsung és bármilyen C típusú töltést támogató eszköz is tölthető vele.

Repiajándékok viszonteladóknak és gépkölcsönzőknek

Ha te például egy gépkölcsönzőt vezetsz, akkor nagy presztízzsel járhat, ha tele vagy minőségi Husqvarna gépekkel. És mennyire menő az, ha ráadásként a bögréd, a környezetbarát papírtáskád, sőt, a nyakpántod és a kávés termoszod is Husqvarna logózott?!

További Husqvarna reklámajándékok

A nagyon elhivatott rajongóknak van egy különlegesség is: az ajándékdobozban érkező bőrszíjas karóra. Ez kiváló választás lehet bármikor. Ha van olyan barátod vagy családtagod, aki imádja a Husqvarna termékeit, számára nagyon egyedi, különleges ajándék lesz. Bizonyára nagyon fog neki örülni!

Ha pedig gyermekei vannak, akkor a fiúknak akár limitált kiadású, kiváló minőségű, FIFA által tanúsított focilabdát is ajándékozhatsz. Magadat pedig lepd meg egy pohárkészlettel! Jól fog jönni a következő pókerpartinál!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz