termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Magassági ágvágók

Ebben a kategóriában a minőségi Husqvarna magassági ágvágókat találod. Ha erdőgazdálkodásról, fák karbantartásáról van szó, a legtöbbeknek azonnal a láncfűrész jut az eszébe. Természetesen fontos az is, de mi van a nehezebben elérhető, távolabb lévő gallyakkal? Ezek levágásához, a leghatékonyabb gallyazáshoz a tökéletes megoldást a Husqvarna magassági ágvágók jelentik.

Kínálatunkban megtalálod a kiváló benzinmotoros és a teljesen környezetbarát akkumulátoros Husqvarna magassági ágvágókat is. Otthoni és profi felhasználásra is találsz megfelelő típust!

Tovább

Webáruházunk kínálatában megtalálod a legkiválóbb eszközöket és gépeket vágáshoz és fűrészeléshez. Ezek mindegyike olyan, amivel nemcsak biztonságosan, hanem a lehető legkönnyebben és leggyorsabban tudjuk megoldani a ránk váró feladatot.

Akár otthoni munkavégzésről legyen szó, akár professzionális felhasználásról, nálunk biztos megtalálod, amit keresel. Ebben a kategóriában például azokat a benzines vagy akkumulátoros magassági ágvágókat találod, melyekkel minden körülmények között hatékony lesz a munkavégzés.

Miért van szükségem egyáltalán magassági ágvágóra?

Vannak, akik szinte mindent megoldanak egy kiváló Husqvarna láncfűrésszel. De akkor miért is van szükségünk magassági ágvágóra is? Bár igaz, hogy a gyártó minden termékét úgy alkotta meg, hogy az maximálisan támogassa a munkavégzést, azért mindennek van határa.

Egy láncfűrész például nem arra van optimalizálva, hogy 2mp-ekre beindítsák, majd leállítsák. Egyáltalán nem lenne hatékony. De miért is kellene ezzel bajlódnunk, ha van egy pont erre a célra tökéletes Husqvarna magassági ágvágónk? Ezeket ugyanis az akár 4 méteres hatótávolságuknak köszönhetően egyetlen pontról is nagy távolságokon lehet bevetni. Sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válik velük a munka, mintha pl. folyamatosan létráznunk kellene.

Husqvarna magassági ágvágók, számos extrával

Akkumulátorral és benzinnel működő típusok közül választhatsz a kínálatunkból. A gépek mindegyike nagy teljesítményre képes, könnyen kezelhető és hatalmas, 4 méteres hatótávval rendelkezik. Vékony kialakításuknak köszönhetően alig takarnak ki valamit, így jobban lehet látni a munkaterületet.

Nézzük, hogy milyen további kiváló jellemzőik vannak! Szinte csak felsorolásszerűen megyünk végig rajtuk, mert rengeteg minden van.

Először lássuk, mit érdemes a benzines típusoknál megemlíteni. Szerszám nélküli láncfeszítővel szereltek, így könnyű a lánc újrafeszítése. Az állítható, automatikus lánckenés megkönnyíti a karbantartást. Intuitív vezérlés: a fojtó könnyen kezelhető és könnyen elérhető.

Hátsó lökhárító védelemmel vannak ellátva, mely védi a motort a sérülésektől. A hosszú élettartam érdekében robosztus magnézium kuplungházzal készültek. Automata start/stop kapcsolóval rendelkeznek a problémamentes indításért.

Az akkumulátoros típusok rendelkeznek “mentés móddal”, mellyel maximális futásidő érhető el. Vagy ha szeretnénk, akkor maximális teljesítmény. Oldalsó akkumulátorrekeszzel szereltek, így csökken a szennyeződés kockázata. Ez segít abban is, hogy a legoptimálisabb legyen a súlyeloszlás, így könnyebbé váljon a manőverezhetőség.

A Husqvarna által kifejlesztett kefe nélküli motorral szereltek, mely 25%-kal nagyobb teljesítményre képes. Így egyenletesen nagy nyomaték érhető el. IPX4 védelemmel ellátottak, így minden időjárási körülmény közepette megállják a helyüket.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz