termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Vágás és fűrészelés

Ebben a kategóriában találod azokat a Husqvarna eszközöket, melyekkel könnyebbé teheted a vágás és fűrészelés feladatait. Az otthoni használatra és a professzionális felhasználáshoz gyártott láncfűrészeket is megtalálod kínálatunkban.

Mindegyik úgy lett kialakítva, hogy hatékony és gyors munkát tudj végezni. Kiváló erdészeti szerszámaink is segítenek ebben. De ha minőségi, professzionális felhasználók számára készült magassági ágvágót keresel, akkor is jó helyen vagy. Ha pedig komolyabb ellenállást szeretnél legyőzni, válaszd erős beton- és fémdarabolóinkat!

Tovább

A vágás és fűrészelés feladatai komoly eszközöket igényelnek

Legyen szó bármilyen anyag vágásáról vagy fűrészeléséről, célszerű olyan eszközökkel nekilátni, amelyekkel könnyen és biztonságosan tudjuk megoldani a feladatot. Ez természetesen igaz az otthonunk körüli munkákra éppúgy, mint a professzionális felhasználásra. Fa, beton vagy fém? Bármelyikről is legyen szó, nálunk, ebben a kategóriában megtalálod a megfelelő eszközt.

Gyors, hatékony és biztonságos favágás

Számos olyan eszközt találsz ezen kategória alkategóriáiban, melyek nélkülözhetetlenek a fák karbantartásához és az erdészethez. Akár otthoni felhasználásról, akár professzionális munkáról legyen szó, a megbízható Husqvarna láncfűrészek nem fognak csalódást okozni. Úgy lettek kialakítva, hogy gyors és hatékony legyen velük a munkavégzés. Az otthoni használatra szánt típusaink kiváló választást jelentenek saját műhelyekbe, vagy a téli tüzelő előkészítésekor faaprításhoz. De ácsok is találnak nálunk megfelelő eszközt, ahogy folyamatos, professzionális felhasználásra az erdészetek számára is megfelelő láncfűrészeket is kínálunk.

Minden készülékünk úgy lett összeállítva, hogy kimagasló minőséget, megbízhatóságot, valamint könnyű kezelhetőséget biztosítson használója számára. Jellemző a nagy láncsebesség, mellyel nem csak gyors, de sima is lesz a vágás. Az ergonomikus fogantyúk hosszútávú, folyamatos felhasználásra lettek tervezve. Megtalálod a kínálatunkban a legjobb elektromos, akkumulátoros és benzines típusokat egyaránt. Te döntesz, hogy melyiket választod!

Innovatív megoldások egész sora segíti a láncfűrészeinket abban, hogy a a lehető legjobban megkönnyítsék és felgyorsítsák számodra a mindennapi munkavégzést. Ha pedig egy valóban megbízható és strapabíró magassági ágvágóra lenne szükséged, azt is megtalálod a kínálatunkban.

Használd a kiváló szűrési lehetőségeinket! Itt nem csak az árra vagy az ajánlott vezető hosszra tudsz szűkíteni, de szűkítheted a keresést például üzemanyagtípus szerint is. Így könnyen megtalálhatod a keresett termékeket, mondjuk az akkumulátoros láncfűrészeinket.

Fűrészek és fejszék széles kínálatával várunk

Olyan erdészeti szerszámokkal, fejszékkel, fűrészekkel várunk, melyek kiemelkedő minőségűek és időtállóak. Minden feladatra megvannak a megfelelő eszközeink, melyeket az alkategóriájukban megtalálsz. Ha csak elvinnéd a gyerekeket kempingezni az erdőbe, akkor is találsz hozzá nálunk vágó- és fűrészelő eszközöket. Ha bemennétek a sűrűjébe, akkor még bozótvágót is találsz a kínálatunkban.

De akkor is jó helyen jársz, ha a tüzelő előkészítéséhez keresel egy kiváló egy- vagy kétkezes fejszét. Durvább fák hasításához és konyhakészre aprításához minden eszközt megtalálsz nálunk, amire szükséged lesz. Válassz a kínálatunkból igényeidnek megfelelően!

Nehéz körülmények? A beton- és fémdarabolók mindent megoldanak!

Univerzális vágógépeink robusztus kialakítással, maximális megbízhatósággal, erőteljes működéssel, ugyanakkor mégis könnyű kezelhetőséggel várnak.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz