termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Védőfelszerelések, Ruházat

Szerinted mire van szükséged ahhoz, hogy maximalizáld a Husqvarna gépekkel és eszközökkel végzett munka hatékonyságát? Amire lehet, nem gondolsz elsőre, az nem más, mint a védőfelszerelések és a ruházat.

Sokan nem is gondolnák, hogy ezek mennyire fontos részei egy átlagos munkanapnak. Legalább is azok, akik még pl. nem vágtak fát az erdőben egész nap. Aki viszont rendszeresen, minden évszakban ilyen körülmények között dolgozik, az tudja, nem mindegy miben végzi a munkát. Ezért kínálunk minden feladathoz kiváló védőfelszereléseket, ruhákat, kiegészítőket. Gondoskodj te is a biztonságról!

Tovább

Védőfelszerelések és ruházat? Miért fontosak ezek?

Számos esetben bebizonyosodott már, hogy csak az ért igazán egy adott szituációt, aki benne van, akit érint. Így vagyunk ezzel akkor is, ha munkáról van szó. Könnyen kritizálunk másokat, nehezen értjük meg, ha valamire szüksége van ahhoz, hogy még hatékonyabban végezze a dolgát. Még nehezebb a helyzet akkor, ha egy olyan “munkaeszközről” van szó, ami teljesítménynövelő, de nincs közvetlen kapcsolata az elvégzett feladatokkal.

Épp ilyenek a különböző védőfelszerelések és ruházatok is. Akár magadnak, akár munkatársaidnak vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy mi ismerjük a kétkezi munkások igényeit. Tisztában vagyunk azzal, hogy mivel tudjuk még hatékonyabbá és biztonságosabbá tenni a napi munkavégzést.

Csak az egészséges munkaerő tud jól teljesíteni

Mit sem ér a munkaerő, ha nem tudja végezni a dolgát, igaz? Senkinek sem jó, ha kiesik valaki, és nem tudja végezni a rábízott feladatokat. Sem a cégnek, sem az alkalmazottnak. Épp ezért gondoskodnunk kell a megfelelő munkavédelemről, a védőfelszerelésekről.

Óvnunk kell magunkat mindennemű tevékenység során, nehogy baj legyen, és kiessünk kisebb vagy hosszabb ideig a munkából! Illetve ha folyamatosan féltjük a testi épségünket, akkor sem tudunk hatékony munkavégzést produkálni. Ellenben ha adottak a megfelelő védőfelszerelések, akkor erre már nem is kell annyira figyelnünk, nem fogja elvonja sem a figyelmünket. Épp ezért kell szétnézned az itt található alkategóriákban, ahol a legjobb sisakok, nadrágok, kesztyűk és kabátok várnak rád!

Széles termékkínálat védőfelszerelésekből

Kiváló minőségű sisakjaink vannak. A legtöbbjük hallásvédővel és napellenzővel is el van látva. De olyan kiegészítőket is tartalmazhatnak, mint a mikrofon vagy a bluetooth kapcsolati lehetőség. Ezzel nem csak biztonságossá, de élvezhetőbbé is tehető a szabadban végzett monoton munka. Akár külön nyakvédővel is szerelhetőek a sisakok, melyekkel javítva a munkakörülményeket még tovább növelhetjük a hatékony munkaóráink számát.

Alapvető munkaeszközök a célnak megfelelő kesztyűk. Ezek közül is többfélét találsz a kínálatunkban, akár vágásvédelemmel ellátottat is. Hogy megtaláld a számodra megfelelő méretet, használd az oldalsó szűrőket!

Nadrágok terén is el vagyunk látva jobbnál jobb termékekkel, melyek akár egy “elszabadult” láncfűrész ellen is hatékony védelmet jelenthetnek! Nadrágok, kantárosok és fűkaszanadrágok széles választékával várunk. Ahogy számos, megfelelő szellőzési lehetőséggel ellátott munkakabát is megtalálható a kínálatunkban.

Adjuk meg a módját!

Aki felismeri a Husqvarna termékekben rejlő lehetőségeket, az könnyen megszereti őket és magát a márkát is. Így nem csoda, hogy nagyon sokan szeretik a Husqvarna márkás ruházati termékeket is. Női és férfi pólók, mellények és kabátok várnak arra, hogy megrendeld őket! De találsz olyan praktikus kiegészítőket is, mint a vizes palack vagy a termosz! Válaszd te is a minőséget!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz