termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Rotációs kapák

Ha a kerted talaját gyorsan és kényelmesen szeretnéd megmunkálni, a kézi ásónál a Husqvarna motoros kapa sokkal nagyobb segítségedre lesz!

Ha termeszteni szeretnél valamit, vagy füvesítés előtt állsz, a motoros kapával előkészítheted a területet. Könnyedén fellazíthatod vele a talaj felső 20-30 centiméterét, ami után egyrészt könnyebb lesz elegyengetni a lazább réteget, másrészt kitűnő magágyként fog szolgálni növényeidnek. Válassz kedvedre minőségi Husqvarna motoros kapáinkból, és legyen élvezetes a kertészkedésnek ez a kicsit fárasztóbb feladata is! Ha kérdésed van, keresd nyugodtan ügyfélszolgálatunkat!

Tovább

Mit kell figyelembe venned a választáskor?

A talajápolás és tereptisztítás eszközeit is gondosan kell megválasztani! A megmunkálni kívánt terület mérete a legfontosabb tényező, amit számításba kell venned. Egy nagyobb kertbe mindenképp nagyobb teljesítményű típust érdemes választanod, mert azzal gyorsabban, zökkenőmentesebben tudod elvégezni a feladatot.
A talajtípus is nagyon fontos szempont. Itt a keményebb, agyagosabb, kövesebb területek követelik meg a nagyobb teljesítményt, míg a porhanyós termőtalajhoz megfelelőek lehetnek a szerényebb motorerővel rendelkező példányok is.
A terepadottságok is fontosak. Ha meredek emelkedőn kell felvinni a gépet használat előtt, egy kisebb és könnyebb típussal járunk jobban.

Ismerd meg a Husqvarna motoros kapák előnyeit!

A könnyű indíthatóság és kezelhetőség a márka alapvető ismérvei lettek az évtizedek alatt. Ezeknek a gépeknek a szállíthatósága, az irányíthatósága és a kezelése is rendkívül egyszerű. A kényelmes fogantyúk és az ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek is megkönnyítik neked a munkát, bármilyen talajon is használod. A nagy hajtókerekek pedig minden felületen kiváló tapadást fognak biztosítani.
Az átgondolt tervezésnek köszönhetően kényelmesen és stabilan terelheted a gépet munka közben, és a fogak feletti védőpajzs megvéd a repülő törmelékektől.
Mint minden Husqvarna termék, a motoros kapák is a kemény bánásmódra lettek tervezve. A motorok és a sebességváltók is strapabíró szerkezetek.
Az ellentétesen forgó vágókések miatt a nehezebb talajokon is könnyedén végezheted a munkát.

Hogyan használd a motoros kapádat?

Alapvetően egyszerű használni a motoros kapákat, de azért érdemes pár tanácsot megfogadnod, hogy ne fáradj el nagyon. Különösen a válladat veheti igénybe ez a munka. A Husqvarna termékei ideális ergonómiai kialakítással rendelkeznek, úgyhogy ha emellett a márka mellett döntesz, már meg is tetted az első fontos lépést.

A gépen lévő, a motor fordulatszámát szabályozó karral tudod beállítani az alsó rész ideális forgási sebességét. Ha viszonylag sík terepen haladsz, és tereptárgyakat sem kell kerülgetned, érdemes ezt magasabb fokozatra állítanod, hogy gyorsabban végezz! Viszont ha sokat kell manőverezned, kényelmesebb lesz alacsonyabb sebességgel dolgozni.
A gépek első kereke csak a helyváltoztatást segíti. Ha odaértél a munkaterületre, ezt mindenképp tedd félre!
A kormányrudat kapálás előtt érdemes beállítanod, hogy minél komfortosabb legyen a használata.
A biztonság kedvéért vegyél fel fülvédőt és kesztyűt!
Ha bármilyen okból tolatnod kell, először mindig kapcsold ki a vágókéseket, és csak ezt követően végezd el a manővert!

Ha élvezni szeretnéd a kerti munka ezen válfaját is, a munkagépek minőségén itt sem érdemes spórolnod. A minőségi darabok megbízhatósággal és könnyű kezelhetőséggel jutalmazzák meg a nagyobb befektetést.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz