termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Talajápolás és tereptisztítás

A talajápolás és tereptisztítás kategóriánkba számos dolog belefért. Négy alkategóriába szedve itt megtalálod a lombfúvókat, a sövényvágókat, a motoros kapákat és a hómarókat is. Bármelyik termékkategóriába kezdesz is el keresni, csak minőségi és megbízható Husqvarna termékeket találsz majd.

Az otthoni használatra szánt gépektől kezdve egészen a professzionális felhasználásra készítettekig széles kínálattal várunk. Minden termékünk arra hivatott, hogy megkönnyítse, felgyorsítsa, illetve kényelmesebbé tegye a mindennapi talajápolási és tereptisztításai munkákat.

Tovább

Talajápolás és tereptisztítás, egy kis segítséggel

A webáruházunkból rendelhető kiváló, minőségi Husqvarna termékek számos munkafolyamatot megkönnyítenek. Gyorsabbá, hatékonyabbá és egyszerűbbé válik általuk a feladat. Ebben a kategóriában is olyan eszközöket találhatsz, melyek hatékony segítséget nyújtanak számodra. A talajápolás és a tereptisztítás területét lefedő gépeink bizonyára elnyerik tetszésed. Főleg, ha már aktívan használod majd őket, és látod mennyivel könnyebb és gyorsabb velük minden tennivaló.

Lombfúvók

Egyesek összegereblyézik és bezsákolják az ősszel lehullott faleveleket, mások összeszedik és a fák tövébe gyűjtik őket. Akár szeretnél megszabadulni a levelektől, akár komposztálnád őket, vagy csak a fa tövénél szeretnéd őket hagyni, van rá jó megoldásunk. A terület nagyságától, a fák mennyiségétől, és persze a munkavégzés rendszerességtől is függ, hogy milyen lombfúvó lesz számodra a legjobb.

A lombfúvók alkategóriában elektromos és benzines meghajtású változatokat is találsz. Az otthoni használatra szánt kerti, kézi megoldásoktól kezdve a professzionális háti lombfúvóig mindenféle változattal várunk. Hosszú üzemidők, ergonomikus kialakítás és nagy teljesítmény jellemzi gépeinket. Rendeld meg őket még ma!

Sövényvágók

Kiváló Husqvarna sövényvágóink garantáltan megkönnyítik a nehezen elérhető részek megközelítését és nyírását is. Több típus közül válogathatsz nálunk. Választhatsz benzines vagy elektromos változatot egyaránt. Vannak sima és magassági sövényvágóink is. Válassz olyat, amilyenre szükséged van! Ha magas a sövényed, akkor nem kell létrára állva megigazítanod, csak állítsd be a megfelelő magassági típust! Nagyon meg tudja könnyíteni és gyorsítani a munkafolyamatot. Felejtsd el a létrát, dolgozz egyszerűen és hatékonyan!

Motoros kapák

Husqvarna motoros kapáink kiváló választást jelentenek otthoni, kerti körülmények között, de akár nagyobb területek esetén is. Van kis tömegű, könnyen szállítható és így gyorsan bevethető motoros kapánk is. De olyan fejlett kultivátorunk is, mely valóban nagy igények kielégítésére szolgál. Erős, csendes, több menetfokozattal ellátott, állítható kormányú profi gépünk arra vár, hogy megmutassa, mit tud. Nagyobb területek esetén hamar visszahozza az árát, kiváló befektetéssé téve ezeket a nagyszerű motoros kapákat. Rendelj közülük még ma!

Hómarók

Nagy teljesítményű hómaróinkat érdemes otthoni felhasználásra is (felhajtó, utak, járdák takarítása) megvásárolni. De komolyabb mennyiségű hó esetén és nagyobb terület megtisztítására, folyamatos használatra is van megfelelő típusunk.

Magánszemélyek számára, de cégeknek, sportegyesületeknek, vagy önkormányzatoknak is tökéletes választást jelentenek hómaróink. Tartós, robusztus kialakítású, óriási teljesítményű gépeink minden körülmények között megállják a helyüket. Megkönnyítik számodra a havas területek tisztítását és tisztán tartását.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz