termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Hómarók

A Husqvarna hómarók érdekelnek? A lehető legjobb helyen jársz! Az ország egyes területein korántsem ritkák a téli hóviharok. Egy hómaró segítségével sokkal gyorsabban és kevébé fárasztó módon takaríthatod el a havat a nemkívánatos területekről.

A nálunk kapható Husqvarna márkájú, nagy teljesítményű és robusztus hómarókkal hosszú éveken át, könnyűszerrel oldhatod meg ezt a problémát. Élvezd az elektromos indítás, a dupla fokozat és a nagy tapadású meghajtás előnyeit! A Smart Start indítás segítségével nagy hidegben is elkezdheted a munkát, az ergonómia terén pedig a szokásos Husqvarna minőséget kapod.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A talajápolás és tereptisztítás eszközei között találod a Husqvarna hómarókat is! Ezen a télen ne kockáztasd a testi épségedet! Nagyobb mennyiségű havat kézi erővel, hólapáttal nem egyszerű eltakarítani. Egy jó minőségű hómaróval ez az alapvetően nehéz fizikai munka is meglepően könnyen elvégezhetővé válik.

Miért válassz a Husqvarna hómarók közül?

A kétfokozatú hómaró rendszer ideális a vastagabb és tömörebb hórétegek esetén is. Először összedarálja, majd lapátkereke segítségével kidobja a felszedett havat.
A mély bordázatú, kiemelkedően jó tapadású kerekek segítségével mindenféle időjárási körülmény mellett jól irányíthatóak maradnak. Az extrém esetekre is van megoldás: ha a kerekek sem elegendőek, a lánctalpas kialakítású típusok lesznek a segítségedre.
Az ergonomikus kialakítású karok és a fűtött fogantyúk segítségével a legzordabb téli körülmények mellett is a lehető legkényelmesebben, az ízületeidet kímélve távolíthatod el a havat az utadból.
Nagy hidegben a Smart Start rendszer segít elindulni. Az akkumulátorok nem tűrik jól az alacsony hőmérsékletet, de ha a Husqvarna termékeit választod, emiatt sem kell aggódnod. Csak csatlakoztasd a gépet a hálózati aljzathoz, és a szerkezet máris gombnyomással indíthatóvá válik. Ha később a motor eléri az üzemi hőfokot, már az indítókar segítségével is könnyedén beindíthatod.
Lefagyott, megkeményedett hó esetén sem kell elhalasztanod a munkát. A robusztus csigák nagy hatékonysággal, meghibásodás nélkül fogják felszedni még a gyengébb gépeknek kihívást jelentő rétegeket is.
Beállíthatod a hókidobás irányát. A terelőt a kezelőpanelen állíthatod be, hogy megfelelő irányban dobja ki a felmart havat a géped.
Nagyon hasznos fejlesztés még a szervókormány, ami kisebb erőkifejtéssel való kormányzást tesz lehetővé.

Milyen termékosztályok közül választhatsz a Husqvarnánál?

A kisebb területekre a 200-as sorozat lesz a megfelelő. Már ezek is a kétfokozatú rendszert használják, akárcsak a nagyobb társaik. Először a csigalapátok zúzzák össze a havat, majd a lapátkerék végzi az eltávolítást a kidobónyílás segítségével. Már ezek a Husqvarna mércével kicsi gépek is nagy teljesítménnyel és jelentős szállítókapacitással rendelkeznek. Az állítható fogantyú miatt az ergonomikus, kényelmes pozíció itt is adott. A szervókormányzás és a dörzstárcsás sebességváltó pedig a gondtalan irányíthatóságért felelnek.

A 300-as szériát a nagyobb területeken való rendszeres használatra tervezték. Még robusztusabb kialakítást kaptak. Nagy fényerejű LED-es lámpáival pedig nem lesz gond a korai sötétedés sem. Itt a szervókormányzás mellé már hidrosztatikus sebességváltót is kapsz. Természetesen a könnyű kezelhetőségről ezeknél a gépeknél is gondoskodtak.

A cég legnagyobb hómarói a 400-as szériában kaptak helyet. Ezeket profi szakemberek számára hozták létre, akik nem csak a házuk körül szeretnének vele tevékenykedni. Itt már elektromos befecskendezésű robbanómotor biztosítja a kielégítően nagy teljesítményt. Egyes típusok pedig lánctalp segítségével viszik át a talajra a teljesítményt.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz