termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Lombfúvók

Teljes Husqvarna lombfúvó kínálatunk vár ezen az oldalon! A lombfúvók kora ősztől kora télig kiváló szolgálatot tesznek akár otthon is, de professzionális környezetben mindenképp. Vannak akik összegereblyézik és bezsákolják, mások a fa tövébe húzzák a leveleket. Akár megszabadulnál a levelektől, akár komposztálni szeretnéd, mindkét esetben nagy hasznát fogod venni egy kiváló lombfúvónak!

Számos minőségi gépet találsz nálunk. Attól függ, hogy melyik lesz a számodra legideálisabb, hogy mekkora területet kell tisztán tartanod és azon mennyi és milyen fák vannak. Ebben a kategóriában otthonra és professzionális felhasználáshoz is megfelelő lombfúvókat vásárolhatsz!

Tovább

Számos kiváló Husqvarna termék vár webáruházunkban. Sok otthoni vagy professzionális felhasználásra szánt talajápolási és tereptisztítási gépet is megtalálsz köztük. Olyat, mint például az ebben a kategóriában található Husqvarna lombfúvók.

Ezek alkalmazásával sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válik a munkavégzés. Akkor fogod ezt igazán látni, ha előtte kézi eszközökkel próbáltad igazgatni a rengeteg levelet. Meglátod, nagy megkönnyebbülés lesz számodra és a hátad, derekad számára is, hogy nem kell a gereblyével bíbelődnöd!

Husqvarna lombfúvók széles választéka vár!

Kínálatunkban megtekintheted a benzines és az elektromos meghajtású, azaz akkumulátoros Husqvarna lombfúvókat is. Ebben a kategóriában az otthoni környezetbe szánt kompaktabb, kézi megoldásoktól kezdve egészen a professzionális, háti lombfúvókig mindent megtalálsz.

Bármelyiket is válaszd, a hosszú üzemidő, az ergonomikus kialakítás és a nagy teljesítmény egyformán biztosra vehető. Nézd meg a teljes választékot, és rendeld meg azt a típust, ami az igényeidnek a legjobban megfelel!

Tartós és erős kivitel

A benzinüzemű lombfúvóink masszívak, tartós használatra lettek tervezve. Az X-Torq motornak hála akár 75%-kal is csökken a káros kipufogógáz-kibocsátása. Emellett pedig az üzemanyag-fogyasztás is jelentősen, akár 20%-kal is csökken. A levegő befecskendezése sem hétköznapi módon lett megoldva. A beszívott levegőnél légtisztító rendszer található, mely hosszabb üzemidőt tesz lehetővé. Üzemanyagpumpával rendelkeznek, mely segíti a könnyű indítást.

Kényelem és ergonómia

A háti légfúvók alapból is nagy terhet le tudnak venni rólunk. De a gyártó is gondoskodott róla, hogy minél könnyebben és gyorsabban végezhessük velük a munkánkat!

A pontos és egyszerű irányításhoz puha és kényelmes markolaton át vezet az út. A fogantyú pedig állítható a maximális kényelem érdekében. El is van tolva, ami megakadályozza a kar lehúzását, ezáltal megkönnyíti a fúvóerők szabályozását.

Akkumulátoros változatok

Még ma is sokan vannak, akik ódzkodnak az akkumulátoros gépektől. Egyszerűen azt gondolják, hogy alig bírnak ki két kört, máris lemerülnek. Be kell azonban látni, hogy ez ma már nem így van!

Természetesen a Husqvarna sem megy el szó nélkül az ilyen kijelentések mellett. Van egy jó módszerük ezek ellen: megmutatják, hogy valójában nagyon is jól használhatóak az akkumulátoros gépeik! A lombfúvók esetén is gondoltak minderre, ezért alakították úgy ki egyes modelljeiket, hogy alapból két akkumulátor foglalat található rajtuk.

Érdekesség, hogy az ezekhez kapott 36V lítium-akkumulátor minden akkumulátoros Husqvarna termékhez jó. Így könnyen kicserélheted egy másik gépből kivettre, vagy egy másik feltöltöttre. Vagy ha végeztél, csak tedd át a sövényvágóba, és folytasd azzal a munkát! Lehetőségek tárháza nyílik meg ezzel előtted, ha több akkumulátoros Husqvarna géppel is rendelkezel.

Alacsony fenntartási költségek, és emellett még hatékonyabb működés is jellemzi az akkumulátoros típust.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz