termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

HQBOLT.hu - ONLINE GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉSI ÉS PANASZKEZELŐ FELÜLET

15 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ha véletlenül valamiért nem tetszik a hqbolt.hu-n vásárolt termékek bármelyike, nincs más dolgod, mint jelezni nekünk a lenti űrlapon. Mi nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem kérünk elállási nyilatkozatot. Amint a termék beérkezik hozzánk, a lehető leghamarabb de maximum 14 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát az általad megadott bankszámla számra.

Vállalkozás nevére vásároltál? Bruttó 50 000 Ft összértékig céges vásárlóknak is biztosítjuk a csak magánszemélyeknek járó 15 napos indoklás nélküli elállást!

Minden esetben pénzvisszatérítést tudunk biztosítani Neked, cserét nem. Ha más terméket szeretnél, akkor kérjük adj le egy új rendelést a kívánt termékkel! Így tudjuk garantálni neked a leggyorsabb ügyintézést. Amint visszaérkezik az általad visszaküldött hibátlan termék, visszakapod a vételárát!

Termék visszaküldésre ajánljuk a https://csomagnet.hu/ oldalt, ahol könnyen, gyorsan és kényelmesen elintézheted a futár rendelést. (utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni)

Higiéniai és egyedi gyártásra készült termékekre az ÁSZF-ben foglaltak szerint nem érvényes az elállási jog!

Kérjük töltsd ki értelemszerűen a lenti űrlapot! 

A termék visszajuttatásának módja:

Fogalmak:

Elállási jog:  A fogyasztó ma már csak természetes személy lehet (így szabályozza az új Ptk, valamint a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény). Abban az esetben tehát, ha a vevő cégre kér számlát, akkor a vevő nem minősül fogyasztónak, mert egy cég nem lehet természetes személy (még akkor sem, ha egyéni ügyvédi vagy egyéni vállalkozói minőségben bonyolítja le a vásárlást). A kormányrendelet alapján tehát nem illeti meg az elállási jog.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz