termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Rider tartozékok, kiegészítők

Rider tartozékok, kiegészítők találhatóak ebben a kategóriában. Ez a fűnyíró traktor típus a Husqvarna egyik nagyon kedvelt sorozatát takarja. Ez a termékcsalád a félprofesszionális megoldásokat keresők számára lehet érdekes választás.

Ezeket a gépeket nagyon jól lehet használni otthon, de akár komolyabb használat során is megállják a helyüket. Ahhoz, hogy maximalizálni tudjuk a hatékonyságukat, számos kiegészítővel és tartozékkal rendelkeznek, melyeket itt találsz, ebben a kategóriában. Vágóasztal, utánfutó, fűhenger? Itt mindent megtalálsz.

Tovább

A Husqvarna fűnyíró traktorok színes kínálata érhető el nálunk, itt a webáruházunkban. Minden típusú felhasználásra, minden feladatra találni fogsz nálunk megfelelő gépet. Ezek közül is nagyon közkedveltek a Rider típusúak, melyekhez ebben a kategóriában számos nagyon hasznos kiegészítőt és tartozékot találsz. Ezek célja, hogy növeljék a hatékonyságot, egyúttal a munkafolyamatok típusainak számát is, a még jobb kihasználtság érdekében. Egy jó fűnyíró traktor ugyanis akkor van igazán kihasználva, ha nem csak fűnyírásra használják!

Rider tartozékok, kiegészítők fűgondozáshoz

Bár a kínálatunkban számos olyan kiegészítő és tartozék megtalálható, ami nem a fűgondozással kapcsolatos, mégis kezdjük ezzel. Mégiscsak egy fűnyíró traktor tartozékairól van szó.

Minden típushoz találsz a kínálatunkban megfelelő vágóasztalt. De könnyen rá is tudsz szűrni a kompatibilitásra a szűrő segítségével. Így ki tudod választani, hogy pl. a 200-as vagy a 300-as szériához keresel-e megfelelő vágóasztalt. Három pengés kialakítású kombi tartozékaink tökéletes vágást biztosítanak. Ráadásul talajtakarást vagy hátsó kiürítést is lehetővé tesznek.

Emellett megtalálható a kínálatunkban a Rider típussal kompatibilis hátsó szerszámalap is, mely további lehetőségeket kínál. Csatlakoztatható hozzá például mohagereblye vagy csőszellőztető is. Továbbá külön felszerelhető szórókocsi is van a kínálatunkban, mellyel műtrágyázni vagy fűmagot szórni is tökéletesen lehet. De kínálatunkban megtalálod a fűhengert és a talajszellőztetőt is.

Tartozékok, kiegészítők sok egyéb esetre

A Rider típushoz hátsó csomagtartó is kapható nálunk, de akár többféle csatlakoztatható utánfutó közül is választhatsz. A lombkoronák hozományának minél könnyebb eltakarítására választhatsz sweepereink közül. Vagy válaszd az előre szerelhető forgókefét! Ezzel akár a levelek felsöprését is elvégezheted, de ugyanígy megállja a helyét a frissen hullott hó eltakarítása során is. Egy kiváló többfunkciós eszközről van tehát szó.

Tőlünk beszerezhetsz kiváló akkumulátor töltőt is. Különlegessége, hogy kifejezetten olyan ólom-savas akkumulátorokhoz lett megalkotva, melyeket szezonálisan alkalmazott járművekben használnak. Akkor is érdemes megrendelned, ha télen is használni szeretnéd a Rider traktorod. Mivel így is sokat állhat majd a gép, ezért jól jöhet.

Télre készülve

Ha már a tél szóba került, beszéljünk kicsit a téli időszak kiegészítőiről is. Több olyan tartozékot is beszerezhetsz tőlünk, melyek nagyban megkönnyítik majd a téli munkálatokat. Gondolunk itt főleg a hótakarításra és természetesen a fagymentesítésre.

Már említettük a forgókefét, melyet nem csak levélseprésre, hanem hóseprésre is kiválóan tudsz használni. Nagyobb hómennyiség esetén pedig ott van az elülső hótoló lap. Fagymentesítéshez érdemes beszerezni mellé egy szórókocsit is. Csak mindig mosd el használat után, hogy ne korrodálódjon!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz