termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fűnyíró traktorok

A Husqvarna fűnyíró traktorok jelentik a tökéletes választást az otthoni fűnyíráshoz. Ha szeretnéd, hogy a szomszédok irigykedjenek a gyepedre, mert az mindig tökéletesen mutat, akkor a legjobb helyen vagy. Olyan kiváló, nagy teherbírású és felhasználóbarát gépeket találsz ebben a kategóriában, amivel élmény lesz a füves területek karbantartása.

Első osztályú vágási teljesítmény és eredmény kis és nagyobb kertek esetén is. Ráadásul a fűnyírás mellett más esetekben is bevethetőek ezek a traktorok, melyről a praktikus kiegészítőik gondoskodnak. Nézd meg kínálatunkat!

Tovább

A nálunk megvásárolható fűnyíró traktorok mindegyike kiváló minőséget képvisel, de más-más területen nyújtanak kiemelkedőt. Egyes modellek folyamatos professzionális munkára lettek tervezve, a maximális hatékonyságot és kihasználtsági szintet szem előtt tartva. És vannak olyanok is, melyek otthoni használatra, saját kertünk rendezésére hivatottak, mint az ebben a kategóriában található kerti traktorok is.

Tökéletes fűnyíró traktorok otthoni használatra

Ha a ház körüli munkákról van szó, akkor nem feltétlenül az a legfontosabb, hogy bírja a folyamatos terhelést. Nem kell az egész hetes folyamatos munkát bírja. Ellenben meg kell feleljen annak a kritériumnak, hogy könnyen kezelhető, praktikus és nagyban segítse akár a laikusok munkáját is.

Ezeknek a szempontoknak mindenben megfelelnek a Husqvarna fűnyíró traktorok, melyeket ebben a kategóriában találsz. Persze itt is vannak különböző gépek. Kisebb és nagyobb vágási szélességűek, fűgyűjtésesek és kidobósak például. De közös bennük az, hogy tökéletes partnerek lesznek abban, hogy mindig szépen vágott fűvel örvendeztessenek meg minket.

Kiegészítők fűnyíró traktorokhoz

Ha egy fűnyíró traktorra gondolunk, akkor az a kép jelenik meg a fejünkben, hogy ülünk rajta, és vágjuk a füvet. Pedig ennek nem feltétlenül kell így lennie. Vannak olyan kiegészítők is, melyekkel nem ezt a tevékenységet segítjük elő. Sőt, teljesen új területeken is támogatást kaphatunk ezektől a gépektől.

A webáruházunkban kaphatóak például hozzájuk sweeperek, melyekkel a fű mellett a faleveleket is össze tudjuk gyűjteni. Oldalkidobós traktorok esetén ráadásul egyszerre tudunk velük seperni és nyírni is. És természetesen a kefe magasságát is igényeinknek megfelelően be tudjuk állítani.

Vagy választhatsz hozzájuk előre szerelhető forgókefét is. Ezzel lombot, havat, de egy nagyobb házibuli után akár szemetet is felseperhetsz. És ha már említettük a havat, elülső hótoló lapot is vásárolhatsz a kiegészítők közül. Ezzel a robosztus, beállítható acél tolólappal minden hótorlaszt megszüntethetsz. Ezzel egy újabb funkciót kaphat a fűnyíró traktorod, és máris egész évben tudod használni, ha szükség lenne rá.

Szánj időt a karbantartásra, hogy sokáig tudd használni!

Érdemes megfelelően karbantartani a fűnyíródat, melyhez az is hozzátartozik, hogy a szakaszos használat miatt időnként tölteni kell az akkumulátorát. Ehhez találsz a kínálatunkban megfelelő akkutöltőt, kifejezetten szezonális járművekben használt ólom-savas akkumulátorokhoz tervezve. És hogy teljes legyen a védelem, egy nem garázsban tartott traktor esetén érdemes vásárolni hozzá takaróponyvát is.

Szűrőkkel egyszerűbb a keresés

Számos szűrési lehetőséget biztosítunk, hogy még könnyebben és gyorsabban megtaláld azt, amire szükséged van. Be tudod állítani csúszkával az árkategóriát, valamint a vágási szélességet is. De ki tudod választani azt is pl., hogy fűgyűjtéses legyen-e. Sok lehetőség van, használd őket!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz