termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fűnyíró traktor kiegészítők

Ebben a kategóriában találod a fűnyíró traktor kiegészítőket. Ezek segítségével hatékonyan és gyorsan tudod végezni az otthoni munkákat úgy, hogy a kerti fűnyíró traktorodat nem csak fűnyírásra használod.

Persze találsz itt olyan kiváló és praktikus kiegészítőket is, melyek meghosszabbítják a gép élettartamát, vagy segítik a megfelelő működést. De vannak olyan eszközök is a kínálatunkban, melyek nem csak a fű gondozásakor jönnek jól. Nagyon jó példa erre az utánfutó, vagy az olyan eszköz, mint a hótoló lap, amelyek kibővítik a traktorok funkcióját. Ezek szintén megvásárolhatóak ebben a kategóriában.

Tovább

A honlapunkon számos típusa megtalálható a robotizált vagy gépi hajtású fűnyíróknak. Ezek közül a főleg otthoni, ház körüli munkákhoz, kisebb vagy közepes kertekhez alkalmas gépek tartoznak a kerti traktorok közé. Ha ezeket választod, akkor otthonod környékén garantáltan kényelmesen, hatékonyan és gyorsan tudod gondozni a kerted, a füves felületeket. Tovább tudod növelni a hatékonyságod, ha megfelelő kiegészítőket választasz hozzájuk itt, ebben a kategóriában. Ha itt mégsem találod azt, amit keresel, akkor a fűnyíró traktorok között is nézz szét!

Praktikus fűnyíró traktor kiegészítők

Bár önmagában is nagyon jól használhatóak a kerti traktorok, vannak olyan kiegészítők, melyekkel még praktikusabbá vagy időtállóbbá varázsolhatóak. Ilyen lehet például a rakodórámpa, mely akár 450 kg-ig is terhelhető. Vagy ott vannak a hátsó pótsúlyaink, melyek jobb tapadást, így pedig biztonságosabb vezetést biztosítanak.

Emellett meg kell említeni a traktoraink védelmét is. A legjobb persze az, hogy ha zárt térben tartjuk őket, ennél jobb védelem nincs. A másik jó megoldás, ha legalább felülről zárt helyen, egy színben, egy tető alatt állunk meg vele. De ez utóbbi megléte mellett is ajánlott a vízlepergető nylonból készült szellőzőnyílásokkal ellátott takaróponyvánk beszerzése.

Végül, de nem utolsósorban van olyan kiegészítőnk is, mely maximalizálja az ólom-savas akkumulátor élettartamát. Ez a Husqvarna akkutöltő, melynek teljesen automatikus a töltési folyamata, és minden lehetséges védelemmel el van látva. Kifejezetten szezonálisan használatos járművekhez lett kifejlesztve.

Eszközök fűnyíró traktorhoz

Számos olyan eszközt találsz a kínálatunkban, ami arra való, hogy a fűnyírás mellett másra is alkalmassá tegye a kerti traktorunkat, amely ezeknek köszönhetően sokkal több feladat ellátására lesz alkalmas. Erre tökéletes példa az elülső hótoló lap, melyhez akár gumi élt is beszerezhetsz innen. Ezzel máris többféle munkát is elvégezhetünk a gépünkkel. De kiváló plusz eszköz az előre szerelhető forgókefe is, amellyel havat, lombot, gyakorlatilag bármit felsöpörhetsz.

Találsz a kínálatunkban sweepereket is, melyekkel a leveleket és a fűmaradványokat tudod felszedni. Egyes modelleknél ezt tudod a fűnyírás mellett is egyúttal használni. A szórókocsi is kiváló szolgálatot tesz, sokféleképpen használhatjuk. Szórhatunk vele műtrágyát, de akár magvakat is, de télen sószórásra is remekül beválik. Ez utóbbi esetén viszont ügyelnünk kell arra, hogy jól elmossuk a korrózió elkerülése érdekében.

Bármilyen kiegészítőt használj, garantáltan elégedett leszel vele. Gyakorlatilag minden egyes újabb eszköz, amit vásárolsz a kerti fűnyíró traktorhoz, egy új gépet varázsol belőle! Ahány kiegészítőd, szinte annyi különböző típusú munkaeszközöd lesz. Így nagyon szerteágazó módon tudod használni a traktorodat.

Segítünk!

Legyen szó akár a megfelelő fűnyíró traktor kiválasztásáról, akár arról, hogy milyen kiegészítőt mikor érdemes megvenni, állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken. Keress minket, és kiválasztjuk közösen az igényeidhez legjobban illő gépeket, eszközöket!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz