termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Kesztyűk

Ebben a kategóriában a Husqvarna kesztyűket találod. Aki nem végzett még komolyabb fizikai munkát, az nem feltétlenül tudja, hogy mennyire fontos egy ilyen kiegészítő. És hogy mennyi kritériumnak kell megfelelnie egy igazán jó védőfelszerelésnek.

A Husqvarna kesztyűk nem csak kényelmesek, hanem vízállóak is. Maximálisan támogatják a hosszan tartó, hatékony munkavégzést. Találsz köztük olyat, ami kifejezetten favágáshoz készült, láncfűrész elleni védelemmel! A gyártó figyelt arra, hogy ne csak biztonságosak, de kényelmesek és praktikusak is legyenek kesztyűi. Nézz körül a kiváló minőségű termékek között!

Tovább

Nem kétséges, hogy a hatékony munkavégzés egyik alappillére a megfelelő munkavédelem megléte. Ha valaki azon gondolkozik munkavégzés közben, hogy mikor történik vele valami, vagy nehogy történjen valami, az nem lesz hatékony. A munkavállalók testi épségének megóvása mellett emiatt is szükséged lesz a megfelelő Husqvarna munkavédelmi felszerelésekre.

Ebben a kategóriában kiváló minőségű, tartós és maximális védelmet biztosító kesztyűket találsz. De a webáruházunkból megvásárolhatod a többi munkavédelmi ruházatot is, úgymint a sisakokat, nadrágokat és kabátokat. Ezek együttes használatával garantálható, hogy megfelelő védelemmel leszel ellátva a munkavégzés során.

Husqvarna kesztyűk: maximális kényelemre tervezve

Egy kesztyűnek nem csak védenie kell, hanem biztosítania kell a megfelelő mozgást is. Egyrészt azért, hogy maximálisan támogassa a minél hatékonyabb munkavégzést. Másrészt pedig természetesen azért, hogy kényelmes legyen a mindennapi feladatok elvégzése során. A kényelmes varrások követik a kéz körvonalait. Rövid, szorosan illeszkedő szabásuknak köszönhetően optimális illeszkedést biztosítanak, megfelelő mobilitás mellett.

Tökéletes védelem

Egyes vágásvédelemmel ellátott kesztyűink akár láncfűrész ellen is védik a kezünket. Első osztályú fűrészvédelmüknek köszönhetően megvédik a kezet a láncfűrész okozta sérülésektől, akár 20 m/s-os sebesség mellett is.

Egyes modellek CAT II-vel, azaz az EN 388 szabvány szerint mechanikai veszélyekre is tesztelve lettek. Más modellek pedig az EN 511 szabvány tanúsítványával rendelkeznek, azaz védenek a hideg ellen, és melegen tartják a kezet.

Emellett a kemény munkához kiválóan alkalmassá teszi kesztyűinket a kecskebőr alapanyag. Ez ugyanis természetes zsírtartalmának köszönhetően különösen jól véd a nedvesség ellen.

Részben a víz elleni maximális védelem miatt, részben a biztonságért kerültek rájuk tépőzáras rögzítők. A kényelmes tépőzárnak köszönhetően garantált a tökéletes illeszkedés és biztonság.

Emberközeli megoldások

A Husqvarna nem csak arra figyelt, hogy maximális védelemmel lássa el kesztyűit. Arra is, hogy kényelmesek, sőt, arra is, hogy praktikusak, vagy mondhatnánk úgy, hogy emberközeliek legyenek. Ez több mindenben is megmutatkozik.

Például ott van a hüvelykujj részre került extra frottír szövet (kendő). Egyetlen funkciót lát el: ezzel tudjuk törölni a homlokunkat, az arcunkat, ha megizzadnánk a kemény munka során. De ilyen a képernyőbarát csukló is, mely egyes típusokra került. Ezeknél a mutatóujjunk érintőképernyő-barát csuklóval van ellátva, mellyel az okostelefonunkat kesztyűben is használhatjuk. Csak hajtsuk be a mutatóujjunkat, és már kattintgathatunk is kedvünkre!

Több méret, hogy biztos jó legyen

A Husqvarna kesztyűk természetesen több méretben elérhetőek, hogy biztos a kézméretünknek megfelelőt vásároljuk meg! Oldalt akár szűrhetsz is a méretekre, a gyorsabb választás és vásárlás érdekében.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz