termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Védőfelszerelés

Itt a Husqvarna védőfelszereléseket találod. Négy alkategóriába rendeztük őket, hogy könnyen megtaláld, amire szükséged van.

Válassz kiváló minőségű, hallásvédővel és napellenzővel is felszerelt sisakjaink közül! A hosszú élettartamra gyártott, egész napi munkára tervezett, akár vágás védelemmel is ellátott erős védőnadrágjaink között is megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Kényelmes, vízlepergető kesztyűink közül választva megfelelő partnerekre találsz a kemény munkához. A kényelmes és tartós munkához válassz vízálló, jól szellőző kabátot is!

Tovább

A munkavégzés csak úgy lehet hatékony, ha megfelelő eszközöket és védőfelszerelést is használunk hozzá. Ez utóbbiak ugyanis nem csak védenek minket, de hatékonyabbá és gyorsabbá is teszik a munkavégzést. Azzal ugyanis, hogy nem kell folyamatosan arra koncentráljunk, hogy mikor vágjuk el magunkat, vagy mennyire kényelmetlen amiben vagyunk, sokat nyerünk. Kényelmesen, valóban a feladatra koncentrálva tudjuk végezni a dolgunkat egész nap, anélkül hogy ezeken aggódnánk.

Senkinek sem érdeke, hogy bárki is kiessen a munkából egy sérülés vagy bármilyen betegség, meghűlés miatt. Fontos, hogy minél jobbak legyenek a munkakörülmények, mert így kisebb a fluktuáció, ami pénzben mérhetően is megterhelő minden cég számára. Válassz hát védőfelszereléseink közül, hogy maximálisan jó munkakörülményeket biztosíts magadnak és csapatodnak!

Sisakok hallásvédővel és napellenzővel

Lakossági és professzionális felhasználásra is alkalmas sisakjaink tökéletes választást jelentenek. A sisakok hallásvédelemmel vannak ellátva, mely elengedhetetlen például egy egész napos favágás esetén. Ráadásul akár FM rádió is kerülhet egyes modellekbe. Mikrofon is csatlakoztatható hozzájuk, hogy a csapat tudjon kommunikálni egymással, ezzel is biztonságosabbá és hatékonyabbá téve a munkát. Akár nyakvédő is szerelhető egyes modellekre, így védve minket az esőtől és hótól, maximalizálva a biztonságos munkavégzést.

Kötelező Husqvarna védőfelszerelés favágáshoz: nadrág, vágásvédelemmel

Kiváló minőségű, tartós védőnadrágaink tökéletes választást jelentenek bárki számára, ha komoly fizikai munkát végez, főleg szabadtéren. Kifejezetten láncfűrész elleni védelemmel rendelkező darabjaink maximalizálják a biztonságot, ideális munkakörülményeket biztosítva mindenki számára. Egyes modelljeinkbe a hőmérséklet megfelelő szabályozására szellőzőrendszer is került. A kényelmes és szabad mozgást a felső rész sztreccsszövet anyaga biztosítja. A mobilitást tovább növeli a hajlított térdrész is.

Kényelmes, vízlepergető kesztyűk

Kényelmes védőkesztyűink széles választékával várunk! Vízlepergető tulajdonságukat a kecskebőr alapanyagnak köszönhetik, melyet előszeretettel alkalmaz a gyártó. Kemény és folyamatos munkához lettek tervezve ezek a védőfelszerelések is. Olyan apróságok teszik még felhasználóbarátabbá őket, mint például a hüvelykujj rész frottírszövete, mely az arc tisztára törlésére szolgál. Emellett a kényelmes varratok és a tépőzáras rögzítés is maximalizálják a kényelmet és a hatékonyságot.

Jól szellőző kabátok

Szabadtéri munkához optimalizált kabátjaink tökéletesek bármilyen kültéri munkához. Szellőzőnyílások segítségével kényelmesen szabályozható a légáramlás, a szellőzés. Párnázott zsebek találhatóak rajtuk, melyekbe akár mobiltelefon vagy egyéb kisebb tárgyak is elhelyezhetőek, bármire is legyen szükségünk. Ellenállnak a szakadásnak és nyúlásnak.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz