termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Kabátok

Ezen az oldalon találod a Husqvarna kabátokat! Ezek nagyon fontosak mindenki számára, akik kültéren végeznek komoly fizikai munkát. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire fontos a megfelelő védőruha. És azt sem, hogy nem csak a valóban veszélyes munkák során lehet rájuk szükség!

Már az is rengeteget tud dobni a munkamorálon, ha megfelelően kényelmes, személyre szabható ruhában tudunk dolgozni. Ezt is felismerve és figyelembe véve alkotta meg a Husqvarna a kabát kollekcióját. Kényelmesek, védenek, személyre szabhatóak, és tökéletesen maximalizálják a munkánk hatékonyságát.

Tovább

A megfelelő munkavédelmi eszközök és ruházat megléte alapvető a munka veszélyessége, a természeti adottságok vagy egyéb nehezítő körülmények miatt. Nem feledkezhetünk meg ugyanakkor a megfelelő kényelemről sem, mely szintén elsődleges, főleg az egész napos kültéren végzett feladatok esetén!

A Husqvarna minden ilyen szempontot figyelembe véve alkotta meg a kabátkollekcióját, melyek tökéletesen illeszkednek a Husqvarna munkavédelmi felszerelések közé. Webáruházunkból természetesen megvásárolhatod a további felszereléseket is, mint a sisakok, kesztyűk és nadrágok. Ezek együttes használatával érhető el a tökéletes védelem, és megvalósulhat az igazán hatékony munkavégzés.

De nézzük is meg a kabátokat egy kicsit közelebbről, hogy lásd, valóban érdemes ezeket megvásárolni a mindennapi munkavégzéshez!

A Husqvarna kabátok mitől védenek?

A gyártó által készített kesztyűk és nadrágok között is található olyan, amelynél láncfűrész elleni védelem is van beépítve. Azok kaptak plusz megerősítést a veszélyeztetett helyeken, nagyon helyesen! Azonban egy kabátnál nincs ilyen terület, így ezeket külön ilyen védelemmel nem látta el a gyártó.

Ellenben nagyon fontos szerepük van abban, hogy a zord időjárási viszonyok mellett is védjék a felsőtestünket! És ez is legalább olyan fontos. Sőt, akár még fontosabb is lehet, mert azért a láncfűrészek nem vadulnak meg csak úgy maguktól, nem úgy, mint az időjárás.

Ha tehát fontos, hogy minden időjárási körülmény között maximális teljesítményt tudjunk nyújtani, akkor válasszuk a Husqvarna kabátokat! Eső, hó és a dermesztő hideg ellen is kiváló választásnak bizonyulnak.

Maximális kényelem és komfortérzet

A megfelelő védelem mellett ugyanúgy fontos az, hogy a megfelelő kényelem, a komfortérzet is meglegyen. Erről több mindennel is gondoskodott a Husqvarna.

Egyrészt egyes típusoknál elasztikus pántokkal gondoskodtak a maximális illeszkedésről, ezzel bent tartva a meleget, valamint kint tartva a nedvességet. A streccs anyagok alkalmazása is azt segíti, hogy ne csak biztonságos, de szabad és kényelmes is legyen a munkavégzés. A derékban rugalmas zsinór pedig lehetővé teszi, hogy szorítsunk vagy épp lazítsunk a kabáton, hogy a legmegfelelőbben illeszkedjen ránk.

És akkor ott vannak még a szellőzőnyílások is, melyek egy része cipzárokkal állítható a megfelelő átszellőzés érdekében. A túlmelegedés ellen kiváló védelmet biztosítanak a hát felső és alsó részén elhelyezkedő szellőzőnyílások. Ezek felületét lehet tovább növelni az ujjak alatt, a hónaljban elhelyezett cipzáros szellőzők segítségével.

Praktikus megoldások

Több kiváló, praktikus megoldás is van a kabátokban. Gondolt a Husqvarna a kesztyűkre is, így az ujjak végén elhelyezkedő cipzárral vagy tépőzárral is segítik a megfelelő ujjvégi méret kialakítását. A mobiltelefonok számára a kiváló párnázott cipzáras zsebek is nagyon praktikusak a mellkason. Éppúgy, ahogy a felkaron elhelyezett zsebek is.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz