termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Sisakok

A megfelelő munkavédelmi felszerelés szerves részét képezik a Husqvarna sisakok is. Nálunk be tudod szerezni a teljes test védelmét biztosító felszereléseket. Tetőtől talpig biztonságban érezheted magad munkavégzés közben, ha a kiváló Husqvarna védőfelszereléseket választod.

Az ebben a kategóriában található sisakjaink lakossági és professzionális felhasználásra is tökéletesen alkalmasak. Hallás védelemmel ellátottak, így nagy hanghatásoktól is védve leszünk. Kényelmesek, ergonomikusak, maximális védelmet nyújtanak, és támogatják a folyamatos, hatékony munkavégzést.

Tovább

A hatékony munkavégzés egyik alapfeltétele a biztonság. Ez vonatkozik a minőségi eszközökre éppúgy, mint a megfelelő védelmet nyújtó felszerelésekre és ruházatra. A Husqvarna termékei minden tekintetben maximálisan kiszolgálják ezeket az igényeket. Webáruházunkban kiváló Husqvarna védőfelszerelések sora vár rád.

Az ebben a kategóriában található sisakokon kívül nadrágok, kesztyűk és kabátok is találhatóak a kínálatunkban. Mindezen termékek maximálisan azt szolgálják, hogy hatékony, gördülékeny és természetesen sérülésmentes legyen a munkavégzés. Természetesen nem megfeledkezve a kényelem és tartósság fontosságáról sem, melyek képesek növelni a termelékenységet is.

Husqvarna sisakok maximális védelemmel

Főleg kertészeti és erdészeti munkálatokhoz optimalizált sisakokat találsz ebben a kategóriában. Több céllal is készültek, melyek közül az elsődleges természetesen a maximális védelem biztosítása.

Emellett a Husqvarna sisakok megalkotása során fontosnak tartotta a gyártó az ergonómiát és a kényelmet is. A lehető legmagasabb viselési kényelem mellett minimális nyomást garantálnak viselőjüknek. A lehető legoptimálisabb kialakítással bíró hallásvédőik kényelmesek még a hosszabb ideig tartó munkavégzés során is. A napellenzővel felszerelt típusok tiszta rálátást biztosítanak a munka minden folyamatára, optimalizálva a bejövő fény mennyiségét.

Hogyan lesz élvezetes a hosszú munka is?

A Husqvarna X-COM R típusú sisak talán a legösszetettebb mind közül, köszönhetően a számos plusz funkciójának és kiegészítőjének. Egy integrált akkumulátorral rendelkezik, mely több feladatot is ellát, és külső töltővel tölthető akár egy USB csatlakozón keresztül is.

Beépített FM antennával rendelkezik, ami biztosítja a jó vételt, még messze az erdő mélyén is. Okostelefonoddal könnyen összepárosítható a sisak, és a rajta lévő oldalsó vezérlőgombokkal könnyen irányítható a zenelejátszás is. Emellett egy nagyobb push-to-talk gomb is került rá, mellyel egyetlen gombnyomással felvehetővé válik minden hívás. Egy beépített mikrofon is került bele, mely kiválóan használható. Azonban ha zajosabb környezetben használnád, javasoljuk inkább megvenni hozzá a külső mikrofont, így biztos tökéletesen hallani fognak nagyobb zajban is.

Kiváló kiegészítők a sisakokhoz

Az X-COM R típusnál már említettük a külső mikrofont, de akár a fülvédelemhez is találni kiegészítőt, higiéniai készletet. Ez nedvszívó párnákból és fülpárnákból áll, melyeket évente kétszer érdemes cserélni. Emellett a kínálatunkban megtalálod az USB töltőt is.

A Technical sisaktípus mellé további kiegészítőket vásárolhatsz tőlünk. Napellenzőt, illetve nyakvédőt. Mindkét kiegészítő nagyon-nagyon praktikus. Előbbi segít optimalizálni a bejövő fény mennyiségét, hogy csak a munkára tudj koncentrálni. Utóbbi pedig kiváló megoldás esős idő esetén, hogy ne a nyakadba folyó vízre kelljen figyelned, hanem koncentrálhass a munkádra!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz