termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Sövényvágók

Mi a prémiumkategóriás Husqvarna sövényvágókat kínáljuk neked, hiszen sövényeink folyamatos növekedésben vannak. Prémium kategóriás gépekkel nemcsak gyorsabban, de sokkal komfortosabban nyírhatjuk, formálhatjuk őket. Válassz kedvedre termékeink közül, és vedd igénybe ingyenes házhoz szállításunkat!

Akár elektromos, akár benzines típus érdekel, nálunk megtalálod amit keresel. Ne felejtsd, mi nem csak egy webáruház vagyunk! Valós szervizháttérrel és saját raktárral rendelkezünk, így náluk nem érhet meglepetés. Ha kérdésed van, keresd nyugodtan ügyfélszolgálatunkat!

Tovább

Nem tudod, melyiket válaszd?

Ha talajápolás vagy tereptisztítás a feladat, a Husqvarna eszközökkel nem lesz előtted lehetetlen feladat! Nálunk benzines és elektromos változatokat is találsz. Döntsd el, hogy milyen teljesítményű, pengehosszú modellre van szükséged! Nagyobb méretű sövényeket szeretnél visszavágni? Esetleg kisebb növényeket formáznál vele? Nálunk minden célra találsz megoldást.

A benzines Husqvarna sövényvágók előnyei

A benzines sövényvágók erőteljesebb, szívósabb gépek. A vastagabb hajtásokat is könnyedén átvághatjuk vele. Hosszabb üzemidőt biztosítanak, mint az akkumulátoros típusok, és nem kell a kábelekkel sem bajlódni, mint a hagyományos elektromos gépeknél

Miért jók az elektromos típusok?

Ha nem szeretnéd átélni a benzinmotorok működése közben létrejövő zaj- és légszennyezést, az elektromos változatok lesznek igazán megfelelőek neked. A hagyományos megoldásúak elektromos kábel segítségével jutnak energiához, de a modernebb darabok tölthető akkumulátorral működnek. Utóbbi vegyíti magával a benzines és az elektromos változatok előnyeit.

Miért válaszd a Husqvarna sövényvágóit:

Tartós motorok és alkatrészek jellemzik a márkát. A motort minőségi beszállítók biztosítják, és a hajtómű megtervezésénél is a tartósság volt a fő szempont. Ezekkel a termékekkel nem kell majd folyamatosan a szervizbe járkálnod. Ehhez a cég sokévtizedes múltja a biztosíték.
A sövényvágók esetében a vágóélek minősége is nagyon fontos tényező. A Husqvarna sövénynyírók edzett acél pengéi, optimalizált élszögei és a penge gyors mozgása biztosítja neked a szép vágási felületeket. Ez a növények egészsége érdekében is fontos, és esztétikai szempontból sem elhanyagolható.
Fejlett üzemanyagszivattyú segíti a könnyű indíthatóságot, hogy ne fáradj el már a gép beindítása közben, mint ahogy az az alacsonyabb minőségű gépeknél lenni szokott.
A motor tartósságához és erőteljességéhez a modern, két anyagból álló légszűrő is hozzájárul.
A hatékony rezgésvédelem segít megóvni az ízületeidet, és kevésbé fog fárasztani a munka.

Hogyan használd a sövényvágóinkat?

A használat során ne feledkezz meg a védőfelszerelések használatáról!
Érdemes leellenőrizned a légszűrőt, és kitisztítani, amennyiben szükséges.
A penge állapotát is vedd szemügyre, és gondoskodj a kenéséről is, ha kell.
Sövényvágás után mindig fontos megtisztítani a sövénynyírót. A vágás során valószínűleg a növények nedve és törmelékei megragadnak a pengék között. Ez takarítás hiányában egy idő után gondokat okozhat. Előfordulhat, hogy valamilyen olajat, például lenmagolajat is használnod kell.
Ha a pengék élezését is magad szeretnéd végezni, ki kell venned őket és egy satuba fogva, az élezőt 36 fokos szögben tartva kell azt megtenned.
Persze ezeket a komolyabb beavatkozásokat egyszerűbb, ha szakemberre bízod. Főleg a garanciaidő lejárta előtt, hiszen ha te szereled otthon, az a garancia elvesztésével is járhat.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz