termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Rider fűnyíró traktorok

Ha félprofesszionális megoldást keresel, akkor válaszd a Husqvarna Rider fűnyíró traktorainkat! Ezek a gépek egytől-egyig nagy teljesítményre képesek, és emellett könnyen kezelhetőek és kényelmesek is. Nagyobb otthoni gyepfelületek karbantartásához tökéletes választás. De akár sportegyesületeknek is focipályákhoz, vagy hoteleknek a zöldterületeik rendben tartásához.

Akkumulátoros és benzines típusunk is van, de számos más tulajdonságuk alapján is szűrheted őket. Így garantáltan könnyen megtalálod azt a típust, amelyik megfelel az elvárásaidnak.

Tovább

Ha egy nagyobb zöldterület rendszeres karbantartásáról van szó, mindenképp érdemes fűnyíró traktorban gondolkoznod. Legyen szó akár csak a saját (nagy zöldfelületű) kertedről, udvarodról, vagy egy sportegyesület füves területeiről, esetleg egy hotel környékéről. Mindegyiknél megállja a helyét egy Rider fűnyíró traktor. A Husqvarna minőség adott, már csak te kellesz, és mehet is a munka! Ha más (pl. teljesen professzionális) felhasználásra szeretnél munkagépet, akkor nézz szét a többi traktor között is, ahol ráadásul alkatrészeket is találsz.

Kényelmesre tervezve

A Rider fűnyíró traktorok úgy lettek kialakítva, hogy akár hosszabb munkamenetek is könnyen, kényelmesen elvégezhetők lehessenek vele. Nem csak a kényelmes ülése, de pl. a teleszkópos kormányoszlop segítségével állítható kormánymagasság is ezt támasztja alá. A kényelmet és praktikusságot szem előtt tartva készült el a fűgyűjtő ürítését vezérlő egység is, mely az ülésből vezérelhető. Ugyanígy kényelmi és hatékonysági szempontokat is szem előtt tartva lett megalkotva az Xchange rendszer. Ez teszi lehetővé az adapterek gyors és egyszerű cseréjét.

Rider fűnyíró traktorok: nagy teljesítmény, otthonra

A Rider fűnyíró traktor család igazán nagy teljesítményre lett tervezve. Nem ipari felhasználásra gondolunk, de bőven vannak benne tartalékok! Kiváló anyaghasználat és precíz összeszerelés jellemzi, valóban magas minőséget képvisel. Nem csak nagy teljesítmény tekintetében kiemelkedő, hanem maximális hatékonyságra tervezett. Rendkívüli munkabírással rendelkezik.

A fűgyűjtővel rendelkező típusok dugulásmentes fűgyűjtésre képesek, hála az ACTech technológiának. A lényege, hogy a levágott fű a fűgyűjtőben tömörítésre kerül, így növelve a terület nagyságát, melyet ürítés nélkül el tud végezni. Az összkerék meghajtású változatok pedig megbírkóznak bármilyen terepviszonnyal vagy lejtővel is.

Legyen neked a legszebb gyeped!

Ha kompromisszumok nélküli szép gyepet szeretnél, akkor rendszeresen karban kell tartanod. Ha a terület nagy, akkor igen is szükséged lesz egy nagyobb gépre, hacsak nem szeretnéd egész nap tologatni a fűnyírót. Miért is akarnád, ha olyan kiváló gépek állnak a rendelkezésedre, mint a Rider fűnyíró traktorok? Lepd meg magad azzal, hogy kényelmessé és hatékonyabbá, időtakarékossá teszed a zöldterület gondozását!

Használd a szűrési lehetőségeket!

Úgy alakítottuk ki az oldalt, hogy kiváló szűrési lehetőségeid legyenek. Minél több olyan paramétert igyekeztünk megadni az egyes gépekhez, melyek összehasonlíthatóvá, ezáltal szűrhetővé teszik őket. Ennek köszönhetően valóban könnyen és gyorsan tudsz keresni a kategóriában.

Eleve egy csúszka segítségével meg tudod adni, hogy mekkora összeget szánsz a vásárlásra, így biztos nem léped túl a kereted. De kiválaszthatod, hogy benzines vagy környezetkímélő akkumulátoros változatot szeretnél-e. Emellett még számos szűrési lehetőséged van, érdemes megnézni őket!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz