termékek

Robotfűnyíró telepítés, tartozékok

Ebben a kategóriában a Husqvarna robotfűnyíró telepítésének kellékeit találod. Teljes telepítőcsomagokat vásárolhatsz itt a kiválasztott és mindig kiváló minőséget képviselő Husqvarna robotfűnyíródhoz. Ezek a szettek azért fontosak, mert a gépnek meg kell tudnia határozni, hogy hova mehet, azaz mely részeken van feladata és hol van vége a gondozandó területnek.

Ehhez kell vásárolnod egy telepítő készletet, mely tartalmazza magát a határolóvezetéket, a rögzítőtüskéket, valamint a csatlakozókat. Ezek fogják “kordában tartani” az újdonsült fűgondozó gépedet. Te csak helyezd el a határolókat, a többit pedig bízd egyszerűen a gépre!

Tovább
 

A fűnyírás, a gyepgondozás olyan terület, amiben kifejezetten otthon vagyunk! Nálunk minden fűnyíráshoz szükséges eszközt megtalálsz! Gyepszellőztetők, fűnyírók, fűkaszák, szegélyvágók és persze robotfűnyírók is vannak a kínálatunkban. Ha tökéletes gyepet szeretnél, akkor nálunk mindent megvásárolhatsz hozzá annak érdekében, hogy megfelelően tudd gondozni.

Ebben a kategóriában a robotfűnyírók elengedhetetlen kiegészítőjét, a telepítő csomagokat találod és vásárolhatod meg. Ezek nélkül a gépek nem tudják, hogy hova mehetnek és hova nem. Így pedig feltétlenül fontos kiegészítők ezek ahhoz, hogy megfelelően működjenek a robotfűnyírók.

Hogyan válasszak a robotfűnyíró telepítésének kellékei közül?

Mivel minden készlet igazából ugyanazt tudja, a terület nagysága, valamint bonyolultsága fogja meghatározni, hogy melyiket kell kiválasztanod. Különböző hosszúságú határolóvezetékek tartoznak az egyes csomagokhoz. Emellett a rögzítőtüskéket érdemes még megnézni, hogy biztosan abból is megfelelő számú álljon rendelkezésre.

Mielőtt még telepítenéd a határolóvezetéket

Miután megtaláltad a megfelelő szettet, és meg is rendelted, jöhet a rendszer beüzemelése!

Bár csábító lehet egyből azzal kezdeni, hogy meghatározzuk a kereteket, hogy hol mehet a robot és hol ne, azonban még ezelőtt el kell végezzünk néhány feladatot.

Egyrészt elő kell készítened a terepet, hogy semmin se akadjon fel a robotfűnyíró. Távolítsd el a munkaterületről az összes olyan tárgyat és akadályt, ami gondot okozhat! Ott hagyott gereblye, kutyajátékok, kövek, stb. ne maradjanak a helyszínen!

Majd állítsd fel a töltőállomást úgy, hogy lehetőleg középtájt, mindentől egyenlő távolságra helyezkedjen el! Kritériumok még: egyenes terület legyen, ne érje napfény, távol legyen az öntözőfejektől, de közel legyen egy áramforráshoz.

Ezt követően érdemes feltölteni a robotfűnyírót. Amíg megy a töltés, addig jöhetnek végre a vezetékek, illetve azok elhelyezése.

Kétféleképpen is telepítheted a határolóvezetéket!

Alapvetően kérhetsz szakértői segítséget is, de egy kevésbé egyszerű, tagoltabb kertnél szinte kötelező ezt tenned. Viszont a legtöbb esetben akár te magad is megfelelően tudod telepíteni.

Ne lepődj meg, nem hiába végezted el gondosan a feladatot, ha azt látod, hogy össze-vissza megy a gép, ez normális! Ezzel tudja biztosítani, hogy véletlenszerű legyen a nyíráskép, mivel így minden irányból vágja a fűszálakat.

A robotnak tudnia kell, hogy meddig mehet, ezért a területet ki kell jelöljük egy alacsony feszültségű kábellel. Ez lesz a készletben kapott határolóvezeték. Ezt kétféleképpen rögzítheted. Egyrészt a mellékelt leszúró tüskékkel, másrészt akár sokkal esztétikusabban is elvezetheted, méghozzá a földben. Ez utóbbihoz viszont szükséged lesz egy speciális kábelfektető-gépre!

Legyen édes a pihenés!

Miután már mindennel végeztél, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Te már megtetted, amit kell, most már dolgozzon a gép!

Az itt található telepítőkészletek mindent tartalmaznak, így egyáltalán nincs nehéz dolgunk velük. Könnyen telepíthető minden része. A végeredmény pedig magáért beszél!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz