termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Akkumulátoros lombfúvók

Takarítsa le az őszi lombokat és egyéb szennyeződéseket az akkumulátoros Husqvarna levélfújókkal! Ebben a kategóriában számos olyan terméket talál, amelyekkel gyorsan és hatékonyan takaríthatja a kertjét és udvarát.

Az akkumulátoros működésnek köszönhetően ezek a levélfújók környezetbarát és csendes megoldást nyújtanak, amelyek nem bocsátanak ki káros kipufogógázt, és nem zavarják meg a szomszédokat sem. Az erős teljesítmény és a kiváló minőségű alkatrészek garantálják, hogy hosszú évekig megbízhatóan fogják végezni a munkát.

Böngéssze át a kategóriában található termékeket, és válassza ki az Önnek megfelelőt! Ha segítségre van szüksége a választásban, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ahol szakértő kollégáink állnak rendelkezésére. Minden termékünk eredeti Husqvarna alkatrész, így biztos lehet benne, hogy minőségi és megbízható terméket vásárol tőlünk.

Tovább

Az akkumulátoros levélfújóink segítségével könnyedén eltávolíthatod a faleveleket, a fűnyesedéket és a száraz növényi hulladékot a kertedből vagy az udvarodból. Akkumulátoros rendszerüknek köszönhetően, nem kell aggódnod a kábelekkel való küzdelem miatt, vagy a benzinnel való bajlódással. Könnyűek és csendesek, így akár késő este is használhatod őket, anélkül hogy zavarnád a szomszédokat.

Termékeink között megtalálhatók a legjobb minőségű akkumulátoros levélfújók, melyeket a Husqvarna professzionális szakemberei fejlesztettek ki. A termékválasztékunk széles, így biztosan találsz a saját igényeidnek megfelelőt. Nézz körül kínálatunkban és szerezd be az akkumulátoros levélfújót, amely megkönnyíti a kertészkedést és az őszi hulladék eltakarítását!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz