termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Rider (Professional)

Ebben a kategóriában a professzionális használatra szánt Rider (Professional) termékcsalád fűnyíró traktorjait találod. Ha fontos a nagy teljesítmény, a folyamatos működés, a nagy területek precíz nyírása, akkor a legjobb kategóriában vagy.

Itt megtalálod a profi Rider gépeket, melyek nagy munkabírásra, hosszú munkamenetekre, ennek megfelelően pedig nagyon kényelmesre lettek tervezve. Előre szerelt vágóasztallal rendelkeznek, így tökéletes rálátást biztosítanak a munkaterületre. Sportklubok, vállalkozók, hotelek és önkormányzatok számára is kiváló választást jelentenek.

Tovább

Mi itt a HQBOLT.HU-nál minden fűgondozási feladatra kínálunk megoldást, legyen az otthoni, vagy professzionális felhasználás. Ezen belül is számos választási lehetőséget biztosítunk fűnyíró traktorokból, melyek minden igényt kielégítenek. Kisebb, közepes vagy akár nagyobb területek fűnyírásáról legyen is szó, nálunk megtalálod az igényeidnek megfelelő gépet. Itt, ebben a kategóriában a komolyabb felhasználásra szánt gépeket találod, érdemes közülük választani nagyobb területek gondozása esetén.

Rider (Professional): garancia a munkabírásra

Ha kompakt, hatékony, nagy munkabírású és kifejezetten sokoldalú fűnyíró traktort szeretnél, akkor megtaláltad! A professzionális Rider gépeink épp ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek. A Husqvarna ezeket kifejezetten nagy munkabírásra, hosszantartó használatra tervezte. Tökéletes választást jelentenek nagyobb területek gondozására, valamint összetett és szűk területek esetén is.

Igazi négy évszakos használatra tervezett gépekről van szó. Erre utal az a tény is, hogy vannak kabinos kivitelűek is a kínálatunkban. Ezek ráadásul még fűthetőek is, sőt, ülésfűtés is intézhető beléjük. Ez mind-mind arra szolgál, hogy a hosszan tartó munkavégzést még könnyebbé, elviselhetőbbé, kényelmesebbé tegyék. Azok vásárolnak ilyen profi gépeket, akik nem fél órás munkákat akarnak velük elvégezni vagy elvégeztetni.

Profi kiegészítőkkel a még hatékonyabb munkáért!

Önmagában is nagyszerűek ezek a fűnyíró traktorok, de ha megnézed a külön kategóriában található kiegészítőiket, akkor lesz teljes a kép. Ugyanis olyan eszközöket tudsz melléjük vásárolni, amivel maximálisan ki tudod majd használni a bennük rejlő lehetőségeket. Itt nálunk a HQBOLT.HU-n találsz hozzájuk földkanalat, sószórót, hóekét, lombfúvót, forgókefét, vonóhorgot vagy ciklonszórót is. Mint láthatod ezek nem a klasszikus értelemben fűgondozásra szánt eszközök. Viszont ezekkel lehet biztosítani a traktor maximális kihasználását. Így tudod igazán munkára fogni, és kihasználni a benne rejlő hatalmas teljesítményt és munkabírást.

Kinek ajánljuk a profi Rider fűnyíró traktorokat?

Mindazoknak, akik nagyobb területeket gondoznak, és fontos számukra, hogy egy megbízható és hatékony fűnyíró traktor végezze a munka oroszlánrészét. Tökéletes választás sportegyesületek számára, nagyobb telephellyel rendelkező cégeknek, hoteleknek, de ugyanígy önkormányzatoknak is megéri ezen típusok mellett dönteni. A kiegészítőkkel együtt érdemes megvásárolni őket, mert ezek biztosítják igazán a négy évszakos, maximális kihasználtságot.

Használd a szűrőket!

Sokféle szűrési lehetőség közül választhatsz, melyet mindenképp érdemes használnod. Meg tudod határozni többek között a vágási szélességet, vagy azt, hogy mulcsozásra képes-e a traktor. De akár az üzemanyag típusát, vagy a motor gyártóját is megadhatod. Használd a szűrőket, és biztosan megtalálod azt, amit keresel!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz