termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Láncfűrészek

A fák karbantartásához talán a legnélkülözhetetlenebb eszközök a Husqvarna láncfűrészek. Ezek számos típusát megtalálod ebben a kategóriában. Legyen szó akár otthoni, akár professzionális felhasználásról, a kínálatunkban szereplő láncfűrészek garantáltan nem okoznak majd csalódást!

Minden típus úgy lett kialakítva, hogy gyorsabbá és egyúttal hatékonyabbá is tegyék a mindennapi munkavégzést. Otthon is jó szolgálatot tesznek a birtok fáinak rendben tartásánál, vagy a faaprításnál, a téli tüzelő előkészítésénél. Ezen felül itt a profi ácsok és erdészek is megtalálják a maguk láncfűrészét!

Tovább

Husqvarna láncfűrészek

A Husqvarna termékek széles skálája elérhető webáruházunkban. A különböző anyagok vágásához és fűrészeléséhez is számos kiváló megoldással szolgálunk. Legyen szó akár fáról, akár betonról, a kínálatunkban megtalálod azt, amit keresel. Olyan eszközöket kínálunk, melyek könnyen és biztonságosan használhatóak, és garantáltan kiválóan teljesítenek a rájuk szabott feladat megoldásában.

Legyen szó akár otthoni, akár professzionális használatról, nálunk mindenre megtalálod a megfelelő eszközt és annak kiegészítőit. A Husqvarna eszközökkel és gépekkel mindig biztonságos, gyors és hatékony lesz a munkavégzés.

Hatékony és biztonságos Husqvarna láncfűrészek

A Husqvarna láncfűrészek garantáltan nem fognak csalódást okozni. Minden típusú munkához és minden terhelésre megvannak a megfelelő gépeink. Láncfűrészeink úgy készültek, hogy gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék a munkavégzést.

Kínálatunkban megtalálod a legkiválóbb elektromos, benzines és akkumulátoros típusokat is. Preferenciádnak, igényeidnek és lehetőségeidnek megfelelően válassz közülük!

Típustól függetlenül úgy lettek kialakítva, hogy megbízhatóak legyenek, kiváló minőséget képviseljenek és biztonságosan lehessen őket használni. Jellemző rájuk a nagy láncsebesség, amivel sima és gyors lesz a vágás. Minden részük, így pl. a fogantyúik is úgy lettek kialakítva, hogy ergonomikusak legyenek, támogassák a folyamatos, intenzív munkát. Így nagy hidegben is ki lehet hozni a láncfűrészekből a maximumot.

Innovatív megoldások sora vár!

Számos innovatív megoldás került a Husqvarna láncfűrészekbe, melyek mind a minőségi, hatékony munkavégzést, a biztonságot és a megbízhatóságot segítik elő. Nézzünk is párat közülük!

Az oldalra szerelt láncfeszítő segíti a gyors és könnyű láncbeállítást. A megfelelő kenést az állítható olajszivattyúval tudjuk biztosítani. Az úgynevezett “Air Injection” centrifugális levegőtisztító rendszer gondoskodik a kisebb kopásról és a ritkább szűrőtisztításokról.

Az X-Torq motorral alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érhető el, így csökken a károsanyag kibocsátás is, megfelelve a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is. A hatékony rezgéscsillapító gumibakok (LowVib) elnyelik a motor által kibocsátott rezgéseket, így csökken a kezekre jutó terhelés. A tehetetlenségi vezérlésű láncfék visszarúgás esetén véd meg minket a sérülésektől.

Használd a szűrőket!

Mivel számos típus közül kell választanod, érdemes a szűrési lehetőségeket is használni. Ezzel pontosan meg tudod határozni, hogy mely típusok jöhetnek szóba számodra. Ki tudod választani azokat, melyek épp arra a feladatra lesznek tökéletesek, amire neked szükséged van.

Szűrhetsz az áruk mellett a teljesítményükre és a súlyukra is. De az üzemanyag típusára és a maximális vezető hosszra éppúgy, ahogy sok minden másra is. Használd bátran!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz