termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Kenőanyagok

A webáruházunkban a legkiválóbb Husqvarna termékeket találod, melyek egy részének szüksége van kiváló kenőanyagokra is a megfelelő működés érdekében. Gondolj csak a fűnyírókra, traktorokra vagy a láncfűrészekre, hogy csak párat említsünk!

Ezek mindegyike megérdemli a megfelelő törődést, melyet természetesen meg is fognak hálálni. Ha az itt található kiváló termékeket használod hozzájuk, annak több előnyét is élvezheted. A hibátlan és hatékony működés mellett természetesen a hosszú élettartam is fontos, ezért is érdemes a Husqvarna kenőanyagokat használnod.

Tovább

A legtöbben azért választják a mi termékeinket, mert a Husqvarna márkanév garancia a minőségre, a megbízhatóságra és a teljesítményre. Olyan termékeket keresnek, melyek nem csak jók, hanem tartósak is és minden helyzetben megállják a helyüket. A megfelelő karbantartás mellett nagyon kevés szerviz igényük van.

És ez a lényeg: a megfelelő karbantartás. Ugyanis ez egy nagyon fontos része a különböző gépekkel történő munkavégzésnek. Legyen szó akár otthoni használatról, de még hatványozottabban igaz ez a professzionális felhasználásra, a karbantartást nem lehet elhanyagolni! Hibás működést, vagy akár csökkenő élettartamot is eredményezhet. Épp ezért fontos az is, hogy a megfelelő kenőanyagokat használd hozzájuk. Azokat, amiket ebben a kategóriában megtalálsz.

Használd a kenőanyagok szűrési lehetőségeit!

Egyetlen pipával megtalálhatod az összes új terméket, ha csak szétnéznél, hogy van-e valami új speciális kenőanyag a kínálatunkban. De ugyanígy gombnyomásra előhozhatod az összes akciós terméket is, ha bevásárolnál kedvenc olajaidból vagy zsírjaidból. Emellett ár szerint is szűrhetsz, megadhatsz egy konkrét intervallumot is akár, amiben keresni szeretnél. Például ha egy ismerősöd említett egy kiváló 1 literes motorolajat az oldalon, 4000 forint alatt, már rá is tudsz keresni. De például ár vagy népszerűség szerint is sorba tudod tenni az összes terméket a kategóriában.

És bár nincsenek alkategóriák, a szűréssel gyorsan varázsolhatsz magadnak. Így könnyen megtalálhatod a lánckenő olajokat, a 2 vagy 4 ütemű motorokhoz való olajakat, de akár a különböző zsírokat is.

Zsírok

Az általános, többfunkciós zsírjaink kiváló választást jelentenek minden általános zsírzási feladat ellátásához. Könnyen adagolható tubusos kiszerelésének köszönhetően mindig épp annyit kenhetünk a kezelendő felületre, amennyire szükségünk van. Sövényvágók, fűnyírógépek és láncfűrészek esetén is kiválóan alkalmazható.

Lánckenő olajok

A kiváló Husqvarna láncfűrészek és alkatrészeik élettartama nagyban függ a működésük során használt olajoktól is. Kiváló ásványi tapadó láncolajaink támogatják a maximális teljesítményt. Ahhoz, hogy a láncok és sínek kopása nagyon alacsony maradjon, szükség van a nálunk kapható speciális Husqvarna lánckenő olajra. Ha rendszeresen használjuk, az optimális viszkozitású anyagnak köszönhetően biztosíthatjuk az univerzális használatot. Így nem fog gondot okozni sem a nyári, sem a téli szélsőséges időjárás.

Gondoltunk a kisebb és a nagyobb felhasználókra is. Így akár már egy literes kiszerelésben is beszerezheted lánckenő olajunkat. De a folyamatos, nagy darabszámú professzionális felhasználás támogatására 200 literes hordóval is rendelhető.

Motorolajok

A 2 ütemű motorok számára éppúgy megtalálhatóak nálunk a legjobb olajok, mint a 4 ütemű fűnyírókhoz valók. Nagy terhelésen való használatra lettek tervezve. Használatukkal tiszta marad a motor, és kevesebb lesz a lerakódás. Nézd meg kínálatunkat!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz