termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

ZERO-Turn Professional fűnyíró traktorok

Itt találod a ZERO-Turn Professional fűnyíró traktorok választékát! Ez a sorozat a professzionális felhasználóknak lett kitalálva. Ha hivatásszerűen végzed ezt a munkát, és óriási gyepfelületek nyírását kell megoldanod, ezek a traktorok megfelelőek lesznek számodra.

A digitális üzemanyagmérő, a robusztus akkumulátor, az öntött alumínium orsók és a nagy terhelésre kialakított vágóasztal biztosítják neked, hogy hosszú távon is megelégedetten alkalmazhasd ezeket a munkagépeket. Használatukkal a gyepfelületek karbantartása gyerekjáték lesz!

Tovább

Webáruházunkban nagyon sokféle Husqvarna fűnyíró traktort találsz. Ha nemcsak az otthonod körüli területet szeretnéd lenyírni, hanem profi felhasználónak számítasz, a ZERO-turn termékcsalád lesz a legmegfelelőbb neked.

Miért remek döntés, ha a ZERO-Turn Professional fűnyíró traktorok mellett döntesz?

Ezek a gépek már ránézésre is robusztusságot sugároznak. Használat közben ez az érzet bőven beigazolódik.

A Husqvarna ezen traktorait megerősített vágóasztallal szereli, ami a nehezebb vágási munkák esetén is megfelelően védi a pengéket. Ezzel lehetővé teszi a pengék hatékonyabb működését és a fűnyíró élettartamát is növeli.
Magát a felépítményt is több helyen megerősítették, hogy nehezebb terepeken, illetve hosszú ideig tartó használat mellett is megbízhatóan működhessen. A teljes mértékben fémből készült váz biztosítja, hogy ne tekeredjen a traktor szélsőséges terepviszonyok esetében sem.
Nagy mérete ellenére nagyon könnyen kezelhető gépekről van szó. Nagyon egyszerű beindítani és irányítani egyaránt.
Ha nem egybefüggő focipályát kell lenyírni vele, hanem fák, cserjék, tereptárgyak is találhatók a területen, akkor mutatkozik meg igazán a fordulékonyságukból adódó óriási előnyük. Minimális fordulókörükből adódóan nem okoz gondot bármit kikerülni velük.
A felhasznált motorok terén sem lehet okunk panaszra. A továbbfejlesztett hűtésnek köszönhetően a legnagyobb meleg sem jelent gondot nekik.
A szűrőrendszer kialakítására is nagy gondot fordítottak. A fejlett rendszer nagy légáramlást biztosít a motornak, természetesen megfelelő mértékű szűrés mellett.
A beépített motorok nem csak kiemelkedő teljesítményük miatt dicsérendőek, hiszen az alacsony fogyasztás is fontos ismérv a folyamatosan növekvő üzemanyagárak mellett.
A hosszú munkanapok alatt a felhasználói kényelem fontossága is felértékelődik. Még szerencse, hogy erre a Husqvarna mérnökei is gondoltak, amikor gondoskodtak a motor zajszintjének csökkentéséről, továbbá a különböző vibrációk mérsékléséről is. A kényelmes, gerinctámasszal is ellátott ülések, a kartámaszok és az ergonomikus kialakítású kezelőszervek is biztosítják, hogy ne csökkenjen a gépkezelő koncentráló képessége a munkavégzés során.

Milyen fő jellemzői vannak ennek a termékcsaládnak?

A tíz coll átmérőjű alumíniumból készült orsók és a bennük lévő kúpgörgős csapágyak sokkal nagyobb hatékonysággal oszlatják el a terheléseket, ezzel hosszabb élettartamot biztosítva a szerkezetnek.
A digitális üzemanyagszint-mérő segítségével idejében észlelheted, ha fogytán a benzin, így sosem kell félbeszakítani a fűnyírást a kifogyó üzemanyag miatt.
A minden körülmények között precíz vágás érdekében masszív vágóasztalokkal lettek felszerelve ezek a fűnyíró traktorok.
A hosszabb élettartamú AGM akkumulátorok használata növeli a megbízhatóságot.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz