termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Ruházat

Ebben a kategóriában a Husqvarna ruházati termékeit találod. Ezek nem kifejezetten védőfelszerelések, de vannak köztük olyanok is, melyek nagyon jól jönnek akár munka közben is. Alapvetően azonban olyan ruházati termékeket és kiegészítőket találsz itt, melyek főleg hétköznapi használatra alkalmasak.

Husqvarna márkázott termékek széles kínálatával várunk! Vannak itt nadrágok, kabátok, mellények, ingek, pólók, de még sapkák, vizes palackok, termoszok és táskák is. Elégedett vagy a Husqvarna termékekkel? Viseld büszkén mindennap a gyártó ruházati termékeit!

Tovább

A Husqvarna nem csak kiváló eszközöket gyárt, de nagyon jó védőfelszereléseik és ruházati termékeik is vannak. Ezek mindegyike úgy lett megalkotva, hogy kényelmesek, praktikusak legyenek, és sokáig szolgáljanak minket. Ha te is büszkén viselnéd magadon ennek a kiváló márkának a logóját, akkor válassz innen a kategóriából a ruházati termékek közül! De akkor is jó helyen vagy, ha a csapatodnak szeretnél akár szabadidő eltöltésére is alkalmas, egységes ruhákat vásárolni.

Husqvarna ruházat a hideg ellen

A téli időszakban fontos, hogy a munkavégzés megfelelő védelem mellett történjen. Ehhez nem elég a megfelelő védőfelszerelés, a kihűléstől és a meghűléstől védő ruházatra is szükség van. A nálunk kapható kabátok tökéletesen alkalmasak munkavégzésre és szabadidős viseletként is.

Az előre formált ujjak nagyobb mozgásszabadságot adnak, a túlhevüléstől pedig egyes típusoknál az állítható szellőzők védenek. Ha kezeidnek még nagyobb szabadságra van szüksége, akkor a polármellényeink közül is választhatsz, melyek melegen tartanak. És persze ne feledkezzünk meg a csősálról sem, melyet úgy alakítottak ki, hogy tökéletes viselet legyen hideg és szeles napokon is!

Nedvesség elleni védelem

Ahogy a munkavédelmi felszereléseknél, úgy a ruházati termékek esetén is ügyelt a gyártó arra, hogy legyenek vizes környezetben is praktikus megoldásaik. Így az esős évszakban is védve leszünk, nem kell az átázástól tartanunk. Válaszd például a jól szellőző, de a nedvességet távol tartó, könnyű anyagból készült Husqvarna egyrétegű alsónadrágot vagy alsó inget!

Ahhoz, hogy jól lássunk, védenünk kell a szemünket is a felcsapódó víztől! Bár erre a különböző védőszemüvegek is alkalmasak, sok esetben elég egy baseball sapka is. Ráadásul ez egyúttal a nap ellen is jó megoldást jelent, szóval egyszerre többféle időjárási körülményre, illetve szeszélyes időjárásra is felkészülhetünk.

Bizonyára te is jártál már úgy, hogy utazás során elkapott egy esőzés. Ha ilyenkor volt nálad egy táska, és az is nedves lett, akkor könnyen beázott, igaz? Na ennek vége! A Husqvarna praktikus táskái között találsz kifejezetten vízállót is.

Ruházati termékek a hétköznapokra is

A bármikor használható, designos hosszú- és rövid ujjú pólók széles választékát is megtalálod ebben a kategóriában. Viseld büszkén a Husqvarna logóját és az egyedi láncfűrész vágófog lenyomatos termékeit! Női és férfi ruházati termékeket is találsz a kínálatunkban.

Praktikus kiegészítők

Ebben a kategóriában nem csak ruházati termékeket találsz, de kiváló kiegészítőket is. Így fogsz itt találni vizes palackokat és termoszokat is. Válogass ezek közül is, mert nagyon praktikusak, és ezekkel lesz teljes a Husqvarna szetted!

Méretek, szűrés

A nadrágok, ingek, pólók, kabátok számos méretben elérhetőek. A méretek közül a termékek oldalán is választhatsz, de akár előre is szűrhetsz rájuk. Válassz egy kattintással méretet a szűrő segítségével, legyen S-es vagy akár XXL-es a méret, amit keresel!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz