termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fűkaszák

Ebben a kategóriában a minőségi benzinmotoros fűkaszákat és szegélyvágókat találod. Számos modell közül választhatsz, melyek egytől-egyik úgy lettek megtervezve, hogy segítsék a hatékony munkavégzést. Optimális motorteljesítmény, hatékony energiagazdálkodás mellett. Minden termékünkkel gyors és eredményes leszel, legyen szó akár otthoni, akár professzionális felhasználásról. Vannak kifejezetten egyikre és másikra fejlesztett modelljeink is. Mindegyik úgy lett kialakítva, hogy támogassa a hosszabb munkameneteket, garantálva a maximálisan elérhető kényelmet.

Tovább

A szomszéd füve mindig zöldebb? Nem kell ennek így lennie! Ha mindent megtettél, hogy a fűmagjaid megfelelő ágyásba kerüljenek, akkor jöhet a munka java, a gondozás! Ez egy rendszeresen elvégzendő feladatsort jelent, melyhez óriási segítséget tudunk neked nyújtani.

Válassz a számos, fűnyírással kapcsolatos kiváló eszközünk közül, hogy minél gyorsabban, kényelmesebben és nem utolsó sorban hatékonyabban végezhess a feladatokkal. Keress akár fűnyírót, tartozékokat és kiegészítőket, gyeplazítót, gyepszellőztetőt, vagy épp robot fűnyírót, mindent megtalálsz itt nálunk a webáruházunkban!

Mire való a benzinmotoros fűkasza?

Sokan nem igazán tudnak különbséget tenni a fűkasza és a szegélyvágó között, de mi segítünk eligazodni, hogy jól választhass. Fontos, hogy a megfelelő feladatra a megfelelő eszközt szerezd be!

Amikor csak sima, egyenes talajon található a gyep, és azt kell karbantartani, akkor kiváló a fűnyíró. Ellenben amikor már inkább dimbes-dombos, hepehupás a terep, és/vagy tele van bokrokkal, bozótokkal, fákkal, akkor megáll a tudomány. Vagyis nem, de kínszenvedéssé válik ezen zöldterületek karbantartása. Ekkor a legjobb megoldás, ha a fűkaszát veszed elő, és azzal vágsz neki a feladatnak. Így sokkal gyorsabban, könnyebben végzel egy ilyen tereppel.

Mire jó a szegélyvágó?

Sokan úgy gondolják, hogy ez egy olcsóbb fűkasza, de erről szó sincs. Mindkettőnek megvan a maga szerepe. A szegélyvágó jellemzően kisebb teljesítményre képes, de nem is az a cél, hogy ezzel is a vastagabb szárú növényektől szabadítsuk meg a kertünket. Azaz, ha nagyon elburjánzott a növényzet a kertünkben vagy udvarunkban, akkor nem ezzel fogjuk visszafoglalni, ez biztos. Jellemzően damilos és nem késes vágófejjel rendelkezik a növényzet ritkításához.

A feladata az, hogy a nehezen elérhető részeket tartsuk karban vele. Azokat, ahova nem érnek el a nagyobb gépek. Ilyenek például a padok lábai, a sziklák körüli részek, a kerítés töve, valamint a különböző szegélyek közvetlen szomszédsága.

Miért épp a Husqvarna fűkaszák?

Alkalmi vagy professzionális felhasználásra is találhatsz nálunk megfelelő gépet. Top kategória, kiváló minőség jellemzi őket. Még azok számára is nagyszerű választást jelentenek ezek a gépek, akik csak alkalmi, otthoni használatra szánják őket.

Hogy ajánljunk is pár konkrét fűkaszát, nézzük a 128R jelűt. Ez egy otthoni fűnyírásra ajánlott gép, mely könnyű, egyszerű és gyors munkavégzést tesz lehetővé. A könnyebb indításért Smart Start technológia is került bele.

Ha viszont nem otthonra keresel fűkaszát, hanem professzionális felhasználásra, akkor ajánljuk a legerősebb csúcsmodellünket, az 555RTX-et. Óriási teljesítményre képes, és kiválóan bírja a folyamatos munkavégzést. Ipari környezetben is megállja a helyét. Nagyon gazdaságos az üzemanyag fogyasztása. Emellett LowVib rezgéscsökkentővel és Balande XT hevederrel szerelt, így még kényelmesebb lesz vele a folyamatos munka.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz