termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Fejszék, fűrészek, egyéb erdészeti szerszámok

Ha Husqvarna fejszéket, fűrészeket és egyéb erdészeti szerszámokat keresel, akkor a legjobb helyen vagy! Ezeket ugyanis itt, ebben a kategóriában találod meg. Minden feladatra megveheted a megfelelő eszközt.

Ha kempingezni vinnéd a gyerekeket, vagy ha bemennétek a sűrűjébe, akkor is találsz itt megfelelő szerszámot. De az otthoni téli felkészüléshez is, a fa hasogatásához is mindent beszerezhetsz. Ahogy akkor is, ha a nyári szalonnasütéshez keresel egy jó kis aprítófejszét. Otthoni és profi felhasználásra is kapható minden eszközt, amire szükséged lehet.

Tovább

Ha favágásról vagy fűrészelésről van szó, akkor a Husqvarna termékek a világ élvonalába tartoznak. Nem véletlen, hogy itt a webáruházunkban is számos olyan kiváló terméket találsz, amivel valódi élmény a munka. A legkiválóbb eszközök és gépek állnak rendelkezésedre, hogy ne csak biztonságos, de gyors, kényelmes és hatékony is legyen a munkavégzés.

Ebben a kategóriában a különböző fejszéket, fűrészeket és egyéb erdészeti szerszámokat találod. Olyanokat, melyeket akár az otthoni, ház körüli fák gondozásához is jól használhatsz. Vagy otthoni faaprítási feladatokhoz. De professzionális erdőgazdálkodók számára is találni a kínálatunkban több megfelelő eszközt is.

Minden munkafolyamathoz kiváló választás

Ágak vágásához, erdészeti munkálatokhoz, bozótvágáshoz, hasításhoz és gallyazáshoz is találsz a kínálatunkban megfelelő kést, fűrészt vagy fejszét. Továbbá kifejezetten kempingezéshez tervezett és kétkezes kalapácsot, fejszét is kereshetsz itt a kínálatunkban.

Mint láthatod, számos munkafolyamatra alkalmasak a termékeink. És sokféle feladat ellátható velük. Függetlenül attól, hogy otthoni felhasználásról vagy profi körülményekről beszélünk.

Husqvarna fejszék, fűrészek, egyéb erdészeti szerszámok

Olyan erdészeti szerszámokkal, fejszékkel, fűrészekkel várunk ebben a kategóriában, melyek kiemelkedő minőségűek és maximálisan időtállóak. Minden termékünk úgy lett megalkotva, hogy az adott feladatot a lehető legkönnyebben és leggyorsabban el lehessen vele végezni. Mindezt ráadásul maximális kényelem mellett.

Itt beszerezheted az ágvágó fűrészedet!

Sima futás, kiváló vágási teljesítmény, erőkímélő fűrészelés és hosszú élettartam. Kell ennél több, ha egy ágvágó fűrészről van szó? Könnyen cserélhető benne a fűrészlap, abszolút rozsdamentes és késvédő is jár hozzá.

A beépített lyukon keresztül föl is lehet akasztani, így kis helyet foglalva tárolható. Bizonyítottan hasznos még a visszakanyarodó vége, mely megakadályozza a kéz megcsúszását. Kényelmesen és biztonságosan használható!

Nagyszerű fejszéink vannak!

Kempingfejsze, hasító, kétkezes kalapácsfejsze, erdész fejsze és bozótvágó is elérhető a kínálatunkban. Mindegyik kiváló minőségű, de ezt talán külön ki sem kellene emelnünk, hiszen maga a gyártó, a Husqvarna a biztosíték erre.

Hogy biztonságosak legyenek, a fej a tengelyhez fa és acél ékkel is hozzá van rögzítve. Robosztus kialakítás, megnövelt élettartam, egyes típusok acélvédett PA tengellyel készülnek. A nagyobb rönkök hasítására készült típusok olyan bevonatot kaptak, mely kevesebb súrlódást biztosít, és megakadályozza a gyanta tapadását is. Tökéletes egyensúly és súlyeloszlás jellemzi a Husqvarna fejszéket, melyeknek súlypontja a fejsze közelében, optimális helyen található.

Megbízható társakat keresel? Megtaláltad őket!

Ha a Husqvarna fűrészeit és fejszéit választod, kiváló döntést hozol. Hosszú ideig lesznek hű társaid a mindennapi kemény munkák során!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz