termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Rider (Professional) kiegészítők

Itt találhatod a Husqvarna Rider Professional tartozékok teljes kínálatát. A Husqvarna a Rider Professional fűnyíró traktor családot elsősorban a szakmai felhasználóknak fejlesztette, de persze a nagyobb birtokkal rendelkező hobbi kertészeknek is ideális választás lehet.

Nagyobb gyepfelületek nyírásához remekül használhatóak. Ha ki szeretnéd bővíteni a használhatóságukat, azt könnyedén megteheted remek minőségű tartozékaink segítségével. Egy fűhengerre lenne szükséged? Esetleg egy utánfutót vagy egy új vágóasztalt szeretnél? Nálunk mindent megtalálsz!

Tovább

Husqvarna Rider Professional tartozékok

Nálunk, a HQBOLT.HU-nál rengeteg Husqvarna fűnyíró traktor közül válogathatsz. Akkor is, ha csak kisebb magánkerthez keresel egy jó munkagépet, és akkor is, ha profi kertépítő, kertfenntartó vállalkozásodhoz keresel egy sokáig hibátlanul működő munkaeszközt.

A Rider Professional termékcsalád a második esetre, a profi felhasználóknak készült. Ezekhez a gépekhez is kínálunk tartozékokat, amikkel kibővíheted a felhasználhatóságukat, és ezzel javíthatod a kihasználtságukat a szezon egészében. Akkor tudod jól kihasználni a fűnyíró traktorodat, ha a fűnyíráson kívül más munkafolyamatokba is be tudod vonni. Ebben segítenek neked a kínált tartozékaink.

Gyepápoláshoz használható tartozékaink

A fűnyíró traktorok alapfunkcióját, a fűnyírást is számos gyári kiegészítővel tudod támogatni. A különböző tartozékok és kiegészítők jó minőségű vágást biztosítanak. Webáruházunkban minden típushoz választhatsz ilyen tartozékokat. Segítségükkel oldalkidobós módon is használhatod a traktorodat, de ha arra van igény a területen, a mulcsozó funkció is rendelkezésedre áll.

Természetesen a pázsit gondozása nem merül ki a rendszeres fűnyírásban. Ha hátsó szerszámalapot szerelsz a fűnyíró traktorodra, további funkciókra is képes lesz. A mohásodott gyepfelületeid feljavításához a mohagereblye nagyszerű hatásfokkal fog hozzájárulni.

Az esedékes tavaszi és őszi gyepszellőztetéseket is el tudod végezni a Rider Professional traktorral, hiszen ehhez a munkához is találsz tartozékot. A felszerelt gyepszellőztető segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudod ezt megtenni, mintha külön gyepszellőztetőt használnál. Ha elérkezik a gyeptrágyázás ideje, ezt is el tudod majd végezni, ha szórókocsit csatlakoztatsz a géphez. Ez az eszköz a fűmag kiszórásához is tökéletesen használható. A gyephengerezést sem kell majd manuálisan végezned, hiszen ilyen tartozékot is beszerezhetsz.

Tartozékok egyéb feladatokhoz

A Rider Professional traktorokra csomagtartót is választhatsz. Ha ennek mérete nem lenne elegendő, a csatlakoztatható utánfutók még jobb pakolhatóságot biztosítanak majd neked.

A kisebb-nagyobb metszések után keletkező nyesedékek összeszedésére is lehetőséget biztosít, ha sweepert csatlakoztatsz hozzá.

A járófelületek tisztításához pedig csak forgókeféket kell felhelyezned, és már készen is van a takarítógéped. Ezzel aztán a kisebb mennyiségű friss havat is felseperheted, de az őszi lombhullás során is nagyon hatékonyan tudod majd használni.

Ha nem használod folyamatosan, így sokat áll fűnyíró traktorod, érdemes lehet beszerezni egy akkumulátor töltőt is. Mi ebből is olyat kínálunk, ami speciálisan a Rider Professional gépekben használt ólom-savas akkumulátorok töltéséhez lett optimalizálva.

Télen a hóeltakarítást is elvégezheted ezekkel a Husqvarna gépekkel. Ha hótoló lapot szerelsz az elejére, a nagy havazások után sem lesz problémád. A síkosságmentesítést pedig egy sóval megrakott szórókocsival végezheted el.

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz