termékek

Beton- és fémdarabolók

Ebben a kategóriában találod a Husqvarna beton- és fémdarabolókat. Legyen szó fűrészelésről, vágásról, darabolásról, a Husqvarna márkanév garancia a minőségre. Nincs ez másképp ennél a terméktípusnál sem.

Robosztus kialakítás, megbízhatóság és hatalmas erő jellemzi ezeket a gépeket. Még a legnehezebb körülmények között és a legnehezebb feladatokkal is megbirkóznak. Gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Akár még útépítésekhez is használhatóak a darabolók, a hozzájuk illő kocsival. Válassz a termékeink közül, nem fogsz csalódni a meggyőző, stabil teljesítményben!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A webáruházunkból számos kiváló Husqvarna termék érhető el. A vágáshoz és fűrészeléshez szükséges eszközök és gépek széles skáláját érheted el nálunk. Ebben a kategóriában például épp olyanokat, melyek a betonhoz és a fémhez szükségesek. Minden termékünk célja azonos: segíteni a munkavégzést azáltal, hogy gyosítják, könnyebbé vagy épp biztonságosabbá teszik azt.

Röviden összegezve: hatékonyabbá teszik a napi munkavégzést, ami a cégeknek és a munkavállalóiknak is éppoly fontos.

Termékinformációk

Még mielőtt rámennél egy kiválasztott termékre, máris látsz róla információkat. Egyrészt ha vannak érkelések, akkor azok átlagát látod csillagokkal jelölve. Alatta látod azt is, hogy raktáron van-e az adott daraboló vagy esetleg előrendelhető. Továbbá minden olyan terméknél zöld pont és az “Ingyenes szállítás” felirat szerelep, melyet szállítási költség nélkül küldünk el neked.

Érdemes a kiszemelt gépre kattintva megnézni a termékoldalt is, mely számos további hasznos és fontos információt tartalmaz a kiszemelt gépről. Ott találni fogsz egy részletes leírást, valamint adatokat és jellemzőket róla. Érdemes ezeket elolvasni, mert ezekből fogod megtudni, hogy valóban azt kerested-e, amire kattintottál. Ha nem, akkor csak menj vissza a kategóriába, és keress egy másikat, majd azt is nézd meg! Ha pedig megvan az, amit kerestél, akkor mehet is a kosárba!

A Husqvarna beton- és fémdarabolók jellemzői

A termékoldal nagyon sokat elárul ezekről a gépekről, ezért is javasoljuk, hogy vásárlás előtt olvass bele! Most viszont itt is kitérünk pár jellemzőre, amit érdemes megismerned, még mielőbb megvásárolod valamelyik darabolónkat.

Nagyon robosztus kialakítással rendelkeznek a termékek. Beépített hőterelővel rendelkező kipufogódobjuk van, és a henger is egyedi kialakítású. Ezeknek köszönhetően kevésbé érzékenyek a külső környezetre és az üzemanyag minőségére. Hosszú szervizelési időszakra számíthatunk. Ez köszönhető a karbantartást nem igénylő indítónak és a hatékony szűrőrendszernek.

Alacsony vízfogyasztás jellemzi őket. A nedves vágókészletük segítségével kiváló porszabályozás érhető el. Progresszív vízszeleppel vannak szerelve. Így beállítható a pontos vízmennyiség, hatékonyan megköthető a por, és csökkenthető az iszapmennyiség.

A karburátor, a henger és a digitális gyújtásrendszer egyedülálló kialakítással bír. Ez a légtisztítással és a nyomáscsökkentő szeleppel együtt könnyű indítást biztosítanak.

Teljesen porszigetelt ékszíjas meghajtásuk van. Ennek köszönhetően csökkentett kopással kell számoljunk. Az elforgatható vágókar lehetővé teszi a közeli vágást.
A szabadalmaztatott X-Torq motor kivételes teljesítményt biztosít amellett, hogy alacsonyan tartja az üzemanyag-fogyasztást és ezáltal a károsanyag-kibocsátást.
Bármelyik típust választod, ha megnézted a jellemzőiket, és illeszkednek az igényeidhez, biztosan nem fogsz csalódni!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz