termékek
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház

Regisztrálj, hogy csatlakozni tudj a kiemelt partnerprogramunkhoz.REGISZTRÁLOK

Husqvarna 436LiB, akkumulátoros lombfúvó

Raktáron 
Összehasonlítás
Cikkszám:
A termék logisztikai központunkban szállításra kész állapotban van.
Rendelj -n belül és
átadjuk a futárnak!

Husqvarna 436LiB Akkumulátoros Lombfúvó

Ismerje meg a Husqvarna 436LiB akkumulátoros lombfúvót, amely tökéletes megoldást kínál a hatékony és csendes kerti munkákhoz! Ez a könnyű és erőteljes lombfúvó ideális választás mindazok számára, akik egy környezetbarát és felhasználóbarát eszközt keresnek az udvar vagy a kert rendbetételéhez.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Akkumulátoros Teljesítmény: A Husqvarna 436LiB lítium-ion akkumulátorral működik, amely hosszú üzemidőt és állandó teljesítményt biztosít. Nincs több kábel és benzin, csak tiszta és csendes működés.
  • Könnyű és Ergonomikus Kialakítás: A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően a lombfúvó könnyen kezelhető, minimálisra csökkentve a használat közbeni fáradtságot. Az ergonomikus markolat és a jól kiegyensúlyozott súlyeloszlás kényelmes munkavégzést biztosít.
  • Hatékony Légáramlás: A fejlett ventilátor technológia erőteljes légáramlást biztosít, amely lehetővé teszi a levelek, fűnyesedék és egyéb kerti hulladék gyors és hatékony eltávolítását.
  • Csendes Működés: A zajszint minimális, így a Husqvarna 436LiB használata kevésbé zavarja a szomszédokat és az Ön környezetét, ideális választás városi és lakóövezeti használatra.
  • Egyszerű Karbantartás: Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nincs szükség olajcserére vagy karbantartásra, mint a benzines modelleknél. Csak töltse fel és használja!
  • Könnyen Cserélhető Akkumulátor: A kompatibilis Husqvarna akkumulátorok könnyen cserélhetők, így folyamatosan dolgozhat anélkül, hogy hosszú várakozási időre lenne szükség.

Használati Előnyök

A Husqvarna 436LiB lombfúvó tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható, könnyen kezelhető és környezetbarát eszközt keresnek a kerti munkákhoz. Legyen szó levelek, fűnyesedék vagy egyéb hulladék eltávolításáról, ez a lombfúvó minden feladatot gyorsan és hatékonyan végez el. Az akkumulátoros működés kényelme és a csendes üzem biztosítja, hogy a kert rendbetétele mindig örömteli és stresszmentes legyen.

149 900 Ft
RRP: 209 900 Ft A Husqvarna Gyártó jelenleg érvényes ajánlott fogyasztói ára.
Kérdés a termékről
HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Ingyenes szállítás

már 30.000 Forinttól

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Rendelj 12:30-ig

és még aznap feladjuk!

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Saját raktár

valós, nagy raktárkészlettel

HQBOLT.HU - Husqvarna prémium kertigép webáruház
Nem csak webshop

Üzlet és szerviz